Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Data analist Completed assignment Hilversum | TBD

April 20, 2019

Heb jij affiniteit met IT en data, breng jij graag structuur aan en wil jij werken aan de strategische richting van jouw team? Dan ben jij de data analist voor deze vacature!

Organisatie

Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. Het gedreven en gepassioneerde team werkt aan ambitieuze doelen, op een multidisciplinaire manier. Deze organisatie gelooft in persoonlijke ontwikkeling, en ondersteunt dit dan ook. Het is een bekend bedrijf in heel Nederland en het wil dan ook on top of the game blijven. Ga jij deze organisatie helpen bij het bereiken van haar ambitieuze doelen?

Functie-omschrijving

Als Data Analist werk jij in het team dat werkt aan Subscription Management, Accounts en Payments. Je analyseert en verbetert de registratie-, abonneer-, betaal-, en incasso-processen en verder zul jij:

  • Nauw samenwerken met de Product Owner van het team en met de architecten en developers. Ook heb je een kort lijntje met het Onboarding (checkout) team om nieuwe innovaties voor de klant mogelijk te maken
  • Samenwerken aan de strategische richting en prioriteiten van jouw team. Jouw projecten zorgen voor een gestroomlijnde operatie waar de klant blij mee is
  • Nauw samenwerken met de klantenservice en finance collega’s om processen en klantproblemen glad te strijken

Functie-eisen

Jij hebt affiniteit met IT en data aan elkaar knopen is geen probleem. Jij vindt het leuk om in een agile omgeving te werken, waarbij groei en ontwikkelen centraal staan. Je brengt graag structuur aan en als Data Analist met business sense heb jij:

  • Een Bachelor/Master in (technische) Bedrijfskunde, Financial Management of een gerelateerde richting en ervaring met Agile
  • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring of aantoonbare capaciteiten als business analist of product owner binnen finance of operations vakgebied
  • Aantoonbare kennis en ervaring in het voeren van abonnementen- en betaal administraties en ervaring met Agile.

Aanbod

Jij wordt onderdeel van een multidisciplinair team dat nauw samenwerkt met het Onboarding team. Je zult veel leren en komt te werken bij een bedrijf dat de harten in Nederland verovert. Ben jij er klaar voor om jouw business sense in een data rol toe te passen? Laat het ons weten!

Interested in this vacancy? Contact Caran TankeSenior Consultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.