Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Coordinator Activatie Completed assignment Omgeving Amersfoort | 45K

May 10, 2019

Retail is een van de branches waar digital de grootste impact heeft. Veel retailers zetten in op een omnichannel strategie. Deze retailer is marktleider in het segment waarin zij opereren en hebben een sterk merk neergezet. De ambitie die zij hebben? De grootste en beste omnichannel retailer van de Benelux worden. Een strategie, vanuit data waarbij de klant echt centraal wordt gezet qua journey in de winkel, online, webshop en app. Om deze ambitie te realiseren zoeken zij een Coordinator Activatie.

Organisatie

De ambitie: bijdragen om ieder thuis echt thuis te maken. Gedreven vanuit visie en data, gericht op de omnichannel toekomst is deze retailer als marktleider continue aan het verbeteren en innoveren. Op het gebied van (digitale) customer journey experience is deze organisatie echt ambitieus. Zij combineren data driven werken en multidisciplinaire functies om de optimale customer journey te faciliteren. Het is een dynamische organisatie die als grootste non-food retailer een duurzame toekomst ambieert.

Functie-informatie

Een afdeling waarin dat klant centraal denken, in een omnichannel customer journey over de winkel, app, online en webshop speelt. Jij helpt mee het merk naar een volgend niveau te brengen. Dit betekent dat je meebouwt aan een 2.0 digitale transformatie. Hierdoor zijn jouw werkzaamheden nog niet afgekaderd en vind je het leuk om breed te denken hoe je de klant centraal kan zetten. Je werkt nauw samen met je collega’s om het volgende te realiseren; 

  • Het activeren van klanten op zowel online als offline. Waarbij belangrijke mediums op dit moment de folder, digitaal en radio zijn. 
  • Je stuurt het bureau aan op wekelijkse artikel promoties, maar ook campagnes, events, workshops om de klanten te activeren. 
  • Briefings DTP folder, briefings fotografie, briefings copy writing en briefen van SEA, display en andere advertising specialisten (in- en extern): aandacht genereren voor de acties die gepland zijn door Prijs/Promo tbv de actiemiddelen.

Functie-eisen

Als Coordinator Activatie voldoe jij voor deze vacature aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt ervaring met on en offline activaties en bent digital minded:
  • Sterke persoonlijkheid (ownership nemen), goed in staat het overview te houden en flexibel om in een multidisciplinaire werkomgeving te kunnen presteren;

  • Je bent proactief en vind het leuk om met initiatieven te komen, kan zelfstandig werken en bent nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren.

Aanbod

Er is veel ambitie aanwezig in de organisatie. Hierdoor is er veel gelegenheid om verder te denken dan alleen jouw team. Naast de arbeidsvoorwaarden krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen en daardoor mooie stappen te kunnen maken. Je bent onderdeel van een mooi merk die volop in transitie zijn. Daarnaast bieden ze veel interessante extra’s: 

  • €45k
  • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een marktleider te werken in een groeiend segment
  • Leuke, ambitieuze en gedreven collega’s. Het hele digital team bestaat uit meerdere specialisten, database marketeers, online marketeers en social specialisten. Je krijgt de ruimte om verder te kunnen bouwen aan een uniek bedrijf, samen met een mooi team

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.