Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

COO Completed assignment Amsterdam | 100K

February 4, 2019

Wil jij aan de slag bij een innovatief en internationaal bureau dat digitale oplossingen biedt voor haar opdrachtgevers, zowel B2B als B2C? Dan ben jij de juiste COO voor deze vacature!

De organisatie

Deze organisatie is innovatief en is expert in het leveren van simpele digitale oplossingen voor complexe vraagstukken. Met een groot team van internationale mensen worden deze vraagstukken onderzocht en opgelost. Het team komt met behapbare digitale eindproducten en oplossingen voor iedereen, de consument en de producent. Het bedrijf begint aan een nieuwe groeifase, en heeft daarbij jouw hulp als COO nodig. En dit is niet zomaar een groeifase, maar eentje met grote ambities en doelen. Als COO wordt jij dan ook een belangrijke spil in het realiseren van deze ambities en wordt je onderdeel van het Management Team van deze internationale speler.

De functie als COO

Als COO ga jij een grote en belangrijke strategische bijdrage leveren aan de ingezette groei van dit bureau. Dit realiseer jij door onder het behoud en de persoonlijke groei van medewerkers, (agile) teambuilding hoog op de agenda te zetten en continu te zoeken naar innovatieve, technologische oplossingen voor complexe vraagstukken bij fraaie opdrachtgevers. Verder ga jij aan de slag met de volgende zaken:

  • Het over de muren kijken bij concurrenten en samen met het management team en jouw eigen team ben jij eindverantwoordelijk voor de verdere, kwalitatieve groei van deze organisatie de komende jaren.
  • Jij maakt de vertaalslag van opdrachtgevers naar projecten. Je bent de drijvende kracht op groei van teams en mensen en implementeert en realiseert goede ideeën en plannen. Verder zorg jij voor draagvlak, inzet en betrokkenheid met als resultaat zelfsturende ‘kick-ass’ agile teams. Jij behoudt stabiliteit, kostenefficiëntie en leidt de organisatie naar verdere “operational excellence”.
  • Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor je team (bestaande uit verschillende zelfsturende teams en rapporteert rechtstreeks aan de managing director.

De competenties die dit bureau zoekt in de COO

Om deze vacature te vervullen heb jij minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan bij een (internationaal) creatief en digitaal bureau dat hard gegroeid is. Je hanteert een non-hiërarchische leiderschapsstijl en bent ondernemend en besluitvaardig. Je neemt een lading energie mee en verbind en enthousiasmeert jouw team. Andere vereisten zijn:

  • Het zijn van een energieke ‘playing captain’, die resultaatgericht is en stevige (project) management ervaring heeft. Jij staat tussen je mensen in, verbindt en inspireert
  • Je past in een digitale cultuur van echt en hecht ondernemerschap. Je weet van de hoed en de rand als het gaat om design, innovatie en technologie. Maar boven alles ben jij vooral een mensenmens!
  • Je hebt lef, bent scherp op detail en integer. Jij neemt jouw team mee onder je vleugels en zorgt ervoor dat iedereen met dezelfde klant- en oplossingsgerichte instelling als jij aan de slag gaat

Aanbod

Naast de dynamische rol die deze vacature als COO aanbiedt wordt jij ook onderdeel van het management team van dit bedrijf. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en jij zal dan ook worden voorzien van onder andere een auto en laptop. Ben jij klaar om dit groeiende en ambitieuze bureau te gaan versterken als COO. Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Ben HolewijnFounder & CEO

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.