Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Conversie Specialist Completed assignment Amsterdam | TBD

October 4, 2019

Booking.com, Tripadvisor en Thomas Cook, grote namen in een branche die steeds sneller innoveert en verandert. Sommige merken bestaan niet meer, andere innoveren en zijn impactvoller dan ooit tevoren. Een ding is zeker: de customer journey rondom een reis wordt steeds belangrijker. Een customer journey die bestaat uit steeds meer opties. Hoe maak je in deze tijd als reiziger nog een keuze zonder dat de FOMO, “fear of missing out”, op hol slaat? Daar heeft deze reisorganisatie het antwoord op. Gedreven door innovatie zoekt ze een Conversie specialist om haar reizigers de best mogelijke beleving te bezorgen. Ben jij de Conversie Specialist die zij voor deze vacature zoekt?

De organisatie

Deze organisatie is een marktleider op het gebied van excursies, stadstours en de verkoop van tickets voor verschillende topattracties, musea, rondvaarten en bezienswaardigheden. Met meer dan 1100 gepassioneerde en ondernemende mensen draagt zij bij aan een mooiere reis. Aansluitend zijn innovatie en vooruitgang belangrijke pijlers in haar strategie. Een strategie waarin marketing een belangrijke rol speelt, specifiek door het communiceren van de juiste boodschap, op het juiste moment, aan de juiste persoon. De cultuur binnen deze organisatie kenmerkt zich als divers, ondernemend en toekomstgericht. Een cultuur waarbinnen je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om samen met je team echt resultaat te bereiken.

Waar stap jij in als Conversie Specialist?

Een echt commerciële organisatie, waar jonge en gedreven mensen werken die een passie hebben voor toerisme. De jonge organisatie staat aan de vooravond van transformatie. Hierin ben je bezig met het bouwen van customer journeys voor de toekomst, gebaseerd op verschillende persona’s. Verder zal jouw ondernemende rol inhouden dat je dagelijks bezig bent met:

  • Strategisch opzetten, optimaliseren en beheren van de CRO-roadmap door middel van verschillende test hypothese
  • Het dagelijks uitzetten van conversie optimalisatie ontwikkelingen, samen met het onderhoud en ontwikkelingsteam om de e-commerce verkoop te verhogen
  • Analyses uitvoeren op de user experience van verschillende customer journeys en hierover een rapportage ter verbetering maken (liefde voor data is dus een pre;))

Hoe ziet jouw ervaring en persoonlijkheid eruit?

Uiteraard is het fijn als je natuurlijk alles kan, maar we snappen ook dat je je talenten hebt. Voor deze vacature ben ik op zoek naar een Conversie Specialist met:

  • Brede kennis van conversie optimalisatie (zowel qua tooling als qua soorten testen) en ervaring met het opzetten van de strategie over een roadmap met verschillende journeys
  • Een sterke persoonlijkheid (jij neemt ownership), daarnaast ben je goed in staat het overview te houden. Je denkt vanuit een ondernemende en commerciële mindset breed mee met de organisatie

Het aanbod

Dit is een organisatie met ontzettend veel ambitie. Naast een prettige werkomgeving biedt ze de gelegenheid om verder te kijken dan alleen jouw team.. Het mooiste aan deze vacature? Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving waarin alleen de beste professionals werken. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.