Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Conversie Specialist Completed assignment Omgeving Amsterdam | 50K

November 21, 2018

Heb jij een passie voor het optimaliseren van websites? Schakel je graag tussen verschillende afdelingen en landen? En vind je het leuk om geregeld te reizen? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Organisatie

Dit internationale bedrijf is een van de grootste binnen de travel industrie. De grondlegger was een visionair en heeft de totale branche veranderd door klantgericht te denken en ook in de huidige tijd zijn ze innovatief en luisteren ze naar de klantbehoefte. In Nederland heeft zij een dominante marktpositie en is zij al jaren een herkenbare naam in een veranderlijke branche waarin e-Commerce key is. Je komt te werken binnen het Sales Platforms-team en werkt veel samen met het lokale e-Commerce team en de stakeholders binnen het internationale platform team.

Functie omschrijving

Dit bedrijf deelt haar platform met meerdere internationale markten en als Conversie Specialist zorg je ervoor dat de conversie optimalisatie behoeften van de Nederlandse markt op de roadmap komen. Als Conversie Specialist ben je verantwoordelijk voor de conversie optimalisatie van de websites. Je doet onderzoek, werkt business cases uit en staat je mannetje in de communicatie met de platform beheerders en conversie specialisten uit andere landen. Ook ben je de go-to person voor je Nederlandse collega’s met verbeter-ideeën voor de websites. Andere taken en verantwoordelijkheden binnen deze vacature zijn:

  • Je identificeert verbeteringen op basis van internationale ontwikkelingen, eigen onderzoek en bijvoorbeeld analyses van webanalisten;
  • Je initieert en begeleidt changes; werkt ideeën uit en bouwt waar mogelijk business cases; verdedigt je ideeën naar de diverse PO’s. Je helpt bij de prioritering op de roadmaps; Tijdens de development stuur je bij waar nodig; je helpt mee bij het testen van changes en ondersteunt de twee-wekelijkse releases
  • Je ondersteunt bij A/B testing;

Functie eisen

Je hebt een sterke focus op het begrijpen van klantgedrag en het vertalen van inzichten in concrete verbeteringen. Je hebt een pro-actieve en autonome attitude en bent data driven en in staat cijfers & inzichten te vertalen naar verbeteringen. Je hebt oog voor detail, zowel op het eigen werk (inhoudelijk, projectmatig) als op werk van teamleden. Andere belangrijke functie eisen zijn:

  • Uitgebreide kennis van conversie-optimalisatie; 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol binnen een internationale omgeving
  • Ervaring met webanalyse-software (bv Google Analytics, Tableau)
  • Bereid te reizen.

Aanbod

Met het vervullen van deze vacature kom jij terecht bij een internationale A-speler. De taak aan jou om de websites te optimaliseren en de processen te begeleiden. Uiteraard staan er passende arbeidsvoorwaarden tegenover.

Interested in this vacancy? Contact Olivier SchmitzSenior Consultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.