Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Conversie Specialist Completed assignment Amsterdam | 52K

December 2, 2018

Wil je graag werken bij een internationale organisatie waarbij innovatie hoog in het vaandel staat? Je komt te werken in een competitieve sector waarbij jij als Conversie Specialist het verschil kan maken. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Organisatie

De energiemarkt heeft de afgelopen jaren een ongelofelijke verandering doorgemaakt. Dit heeft ertoe geleid dat de klant altijd centraal staat bij deze organisatie. Hier wordt dan ook vol op ingezet om de wensen en de behoeften van de klant te begrijpen.

Binnen de organisatie is data verzamelen en analyseren de rode draad, met als doel om de klant beter te servicen. Als Conversie Specialist word je binnen het digital marketing team een belangrijke stakeholder. Samen met de andere experts word je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe producten en services op de website.

Functie-informatie

Voor deze vacature is de Conversie Specialist verantwoordelijk voor de optimalisatie van de verschillende customer journeys. Jouw doel is om samen met het digital marketing team de conversie te verhogen op de website. Binnen deze vacature ben je ook verantwoordelijk voor:

  • Het zorgen voor een perfecte klantreis over de verschillende kanalen
  • Het vertalen van inzichten naar concrete verbeter ideeën, waarmee je een grote bijdrage levert aan de acquisitie van nieuwe klanten en het maximaliseren van de waarde van deze klanten
  • Het ontwikkelen en realiseren van een conversie roadmap strategie

Functie-eisen

Voor de functie van Conversie Specialist is het belangrijk dat je ervaring hebt met het ontwikkelen en verder implementeren van de customer journeys. Je bent analytisch, klantgericht en resultaatgericht. Daarnaast heb je een duidelijke visie over je vakgebied en weet op natuurlijke wijze mensen mee te krijgen in jouw verhaal. Andere belangrijke eisen binnen deze vacature zijn:

  • Minimaal HBO+ werk- en denkniveau en 3 jaar werkervaring als Conversie Specialist
  • Je bent ondernemend, communicatief vaardig en commercieel denkend
  • Ervaring met webanalytics en CRO tools

Aanbod

Deze organisatie biedt jou veel vrijheid in het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en daarbij kun je het verschil maken in deze organisatie met jouw datagedreven mindset. Naast goede voorwaarden is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kom je te werken in een erg gedreven en gezellig team!

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.