Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Content Marketing Manager Completed assignment Amsterdam | 40-60K

January 20, 2018

Ben jij de commerciële online specialist die het verhaal van deze top retailer weet te vertellen en weet om te zetten naar een impactvolle contentstrategie? Dan ben jij de Content Marketing Manager die ik zoek voor deze vacature!

Organisatie

Deze organisatie is een van de grootste retailers binnen hun branche en richt zich op een groeiende en zeer dynamische markt. Ze gaan uit van hun eigen onderscheidend vermogen en bouwen aan een sterke omnichannel strategie, waarbij digital aan de basis staat. De sfeer intern wordt gekenmerkt door groei, ownership en vrijheid. Er heerst een passie voor het vak en de wil om een sterk merk en organisatie te bouwen.

Functie-informatie

Het onderscheidend vermogen van de organisatie komt vooral naar voren uit de content die zij hun klanten bieden en dat is nu precies waar jij binnen de vacature van Content Marketing Manager mee aan de slag gaat! Jij bent verantwoordelijk voor het neerzetten van een online contentstrategie en plan, weet impact te maken met de juiste content en gaat over de day to day aansturing.

Concreet ben jij binnen de vacature verantwoordelijk voor:

  • Het neerzetten van sterke online contentstrategie, planning en kalender
  • Monitoren van het bereik, de kwaliteit en de impact op de business doelstellingen
  • Aansturen van diverse bureaus en collega’s

Voorwaarden

Als Content Marketing Manager ben jij het liefste bezig met de contentstrategie en wil jij impact maken binnen die customer journey. Je bent analytisch sterk, hebt ervaring met het aansturen van bureaus en herkent jezelf als go getter binnen de organisatie. Jij begrijpt hoe content bijdraagt aan de business doelstellingen!

Daarnaast wordt er binnen deze vacature gelet op:

  • WO of HBO werk- en denkniveau plus 4 jaar relevante ervaring
  • Praktijkervaring met segmentatie en personalisatie van content
  • DNA: groei mentaliteit, bouwer en pro-actief

Aanbod

Naast een goed salarispakket en goede secundaire arbeidsvoorwaarden kun jij in de rol van Content Marketing Manager werkelijk impact maken binnen deze retailer. De content is aanwezig, maar de vraag is: wat ga jij ermee doen!?

Interested in this vacancy? Contact Minke van DijkConsultant Online Marketing