Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Category Manager Completed assignment Omgeving Utrecht | 50K

April 23, 2019

Heb je ervaring met het samenstellen van een assortiment en ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid? Heb je al een aantal jaar ervaring als Category Manager of Buyer en wil jij werken binnen een van de snelst groeiende organisaties in Nederland? Reageer dan direct!

Het bedrijf

Met veel durf en het grijpen van een kans is deze organisatie opgezet. Het bleek succesvol en na 6 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een echt e-commerce bedrijf met 150fte. Het bedrijf groeit snel en de ambitie is dan ook groot. Ook op internationaal niveau is het bedrijf flink aan het innoveren, en websites worden dan ook in het buitenland gelanceerd. Al met al is de passie binnen het bedrijf groot en wordt hard werken beloond met de fijnste borrels en de mooiste bedrijfsuitjes. We zeggen het maar gewoon, work hard, play hard!

Wat worden jouw verantwoordelijkheden als Category Manager

Wanneer jij het jonge team van dit ambitieuze bedrijf komt ondersteunen zul jij verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van een deel van het assortiment en het verkrijgen van marktinformatie. Ook ga je aan de slag met het inkoopbeleid van het assortiment, en that’s not all, jij neemt namelijk ook de leiding over:

  • Het analyseren van het assortiment met de inkopers. Aan de hand van deze uitslagen stel je groeistrategieën op
  • Het voeden van de sourcing afdeling met informatie over ontbrekende producten in het assortiment
  • Het ontwikkelen van de juiste content van de productinformatie voor op de webshop. Dit doe je samen met de copywriters.

Wanneer mag jij zeker op deze vacature reageren?

Om de positie als Category Manager te vervullen moet jij naast humor en een resultaatgerichte instelling ook beschikken over:

  • Een HBO diploma
  • Minimaal 2 jaar ervaring een soortgelijke functie als Category Manager
  • Ervaring met online buying en het opstellen van een inkoopplan.

Dit krijg jij ervoor terug!

Naast dat dit bedrijf natuurlijk een bepaalde verwachting heeft van de volgende Category Manager is het zeker niet onbelangrijk wat jij ervoor terug krijgt! Ten eerste kom je terecht in een leuk en jong team, wat ervoor zorgt dat de sfeer in het bedrijf dynamisch is. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en groeit enorm (in binnen en buitenland). Meerdere inkopers, supply chain medewerkers, een commercieel assistent en een brandmanager zullen jou verwelkomen en daarnaast is er ook genoeg ruimte voor ontwikkeling. En last but not least, naast de uitjes en borrels kan je bij dit bedrijf ontspannen! Maak jij je toekomstige collega graag in met FIFA of tafelvoetbal? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.