Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Category Manager Online Completed assignment Tilburg | 60K

January 22, 2019

Ben jij resultaat gedreven en creatief en wil jij aan de slag gaan bij een gepassioneerd internationaal bedrijf? Dan is de vacature als Category Manager Online de juiste vacature voor jou! Lees hier meer.

Dit bedrijf

Dit bedrijf is ervan overtuigd dat mensen te ver weg van de natuur zijn komen te staan en willen op een duurzame manier de natuur dichterbij brengen. De organisatie is flink aan het groeien en is al op internationaal niveau actief. Het ultieme doel? Mensen blij maken met natuur! Als Category Manager Online kom jij dan ook terecht in een internationaal bedrijf, dat met passie het groen terug brengt in de levens van vele mensen. Ben jij ook zo gepassioneerd? Dan horen wij graag van je!

Waar jij mee aan de slag gaat

Wanneer jij als Category Manager Online aan de slag gaat wordt jij verantwoordelijk voor het opstellen van een online assortiment visie, het bepalen van de content niveaus per online retailer en het geven van conversie advies aan deze online retailers. Nog niet genoeg verantwoordelijkheden voor jou? Geen zorgen, jij gaat ook aan de slag met:

 

  • Online Advertising op marktplaatsen (AMS/AMG) en het distribueren van content naar verschillende platformen
  • De leiding nemen over het aansturen van externe partijen
  • Het analyseren van consumentengedrag ten aanzien van e-commerce en het volgen van ontwikkelingen in de online markt

 

 

 

Aan deze eisen moet jij voldoen

Om de vacature als Category Manager Online te vervullen heb jij drie jaar ervaring binnen online marketing of e-commerce en ben jij een harde werker. Je gaat voor de resultaten en bent ondernemend, you take action! Verder ben jij overtuigend, strategisch, creatief en heb je:

  • Goede mondeling en schriftelijke kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Ervaring met verschillende tools, zoals DataFeedWatch, Channable en Google Search Advertising
  • Kennis over Channel Engine en Channel Advisor en ervaring met PIM systemen als InRiver en e-commerce tools zoals Magento

Wat biedt dit bedrijf jou?

Naast de functie en de eisen is het natuurlijk ook enorm belangrijk om te weten wat deze organisatie jou te bieden heeft. Dat is namelijk een afwisselende, fulltime baan in een gedreven en enthousiast team. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en kan dan ook jouw stempel drukken op de ontwikkelingen van het bedrijf. Jij en het bedrijven groeien samen! Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en de vakantiedagen (lekker!) goed en draag jij je steentje bij aan sustainability. Nou, heb jij dus groene vingers en ben je klaar voor een nieuwe baan? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.