Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Business Leader Online Marketing @ Newpeople Completed assignment Amsterdam | TBD

December 13, 2018

We zoeken een Business Leader Online Marketing om Newpeople verder te laten groeien.

We helpen onze toonaangevende opdrachtgevers en kandidaten om de digitale wereld vorm te geven. Newpeople is hét digitale recruitment-, interim management- & executive search bureau van Nederland. Met een eigentijdse aanpak is Newpeople, gevestigd op het bijzondere REMeiland te Amsterdam, in de afgelopen twaalf jaar gegroeid naar inmiddels ruim 30 gepassioneerde collega’s.

Als succesvolle ‘open book’ company zijn we meerdere malen winnaar van de FD Gazellen Awards en mogen we ons met trots marktleider noemen als het gaat om het verbinden van kandidaten met opdrachtgevers binnen de digitale domeinen Online, Marketing, e-Commerce, Digital Development en Data & CRM, van professional tot executive niveau.

Door de 60 digitale events, diepgaande kennishubs en rondetafelgesprekken die we elk jaar organiseren brengen we, altijd vanuit de inhoud, kandidaat en opdrachtgever samen. We zijn thought leader op het gebied van digitale transformatie, waarbij de mens centraal staat. We adviseren onze opdrachtgevers van Director tot Board-level hoe je de juiste teams kan bouwen, hoe deze teams eruit zien nu en in de toekomst en welk type leiderschap hierbij nodig is. En vinden voor onze opdrachtgevers de juiste mensen om de digitale transformatie ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

Onze ambities en de mogelijkheden tot verdere (internationale) groei in de digitale wereld blijven groot. Groeien kun je niet alleen. Dat doen we door goed te luisteren naar onze huidige en nieuwe opdrachtgevers en samen met hen nieuwe proposities te ontwikkelen. Door samen met onze kandidaat-communities continu te sparren en te werken aan het verbeteren van onze kennis en inzichten. En groeien doen we met een heldere overall strategie en een succesvol team.

In de vacature van Business Leader van het Online Marketing domein ben je verantwoordelijk voor de overall strategie- en uitvoer van dit domein. Je bent een inspirerende en commerciële leider die samen met ons de ambitieuze groeidoelstellingen weet te realiseren. Het team verder uitbouwen naar 10 (senior) consultants, waarmee we onze opdrachtgevers kunnen helpen bij het uitvoeren van hun digitale transformatie en onze kandidaten maximaal in hun kracht kunnen zetten bij deze opdrachtgevers, is wat jou drijft. Je gelooft in digitaal leiderschap en weet door jouw energie, visie, structuur, focus en daadkracht, de persoonlijke ontwikkeling en groei van jouw teamleden te versnellen, de commerciële slagkracht te vergroten en ons marktaandeel verder uit te breiden.

Functie-informatie Business Leader Online Marketing

In de vacature van Business Leader Online Marketing ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • het formuleren van een visie en strategie samen met jouw team en in overeenstemming met de overall strategie, missie en waarden van ons bureau
  • het implementeren van deze visie en strategie d.m.v. een concreet plan en het verder uitbouwen van jouw team naar 10 (senior) consultants
  • het realiseren van de P&L van de Business Unit (wij noemen dit een Cel)
  • het bouwen van lange termijn partnerships met onze opdrachtgevers en het (vanuit de inhoud) binden van nieuwe opdrachtgevers die écht passen bij ons bureau
  • de kwaliteit van onze dienstverlening en het claimen van thought leadership op jouw domein

Je maakt deel uit van het Managementteam en rapporteert aan de Managing Director.

Voorwaarden

De Business Unit Leader die wij zoeken voor deze vacature voldoet aan een aantal voorwaarden:

  • Je hebt minimaal HBO niveau
  • Je hebt ruime leidinggevende ervaring en maakt vanuit authentiek leiderschap impact op opdrachtgevers, kandidaten en teamleden op inhoudelijk en persoonlijk vlak. Je boeit en inspireert en bent een natuurlijk leider
  • Je bent een ondernemende, energieke high-flyer, die een scherpe commerciële analyse koppelt aan concrete acties en houdt van bouwen
  • Je bent iemand die tenminste 10 jaar werkervaring en een groot netwerk heeft in de digitale wereld

Aanbod

Juist de breedte in deze functie is interessant. Het is een mooie stap als je een bewezen trackrecord hebt als leider binnen digital en wil ondernemen binnen en samen met Newpeople.  

Los van een uitdagende, dynamische functie met veel vrijheid bieden we je veel ontwikkelmogelijkheden, het werken voor toonaangevende opdrachtgevers, super leuke collega’s, en uiteraard zeer marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over de functie? Neem dan contact met me op, ik ga graag het gesprek met je aan!

Interested in this vacancy? Contact Ben HolewijnFounder & CEO

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.