Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Business Innovation Consultant Amsterdam | 75k

June 4, 2019

Wil jij als Business Innovation Consultant de leiding nemen over je eigen markten en de grootste organisaties in Nederland helpen bij hun digitale transformatie? Laat consultative selling jouw hart sneller kloppen en ben je niet bang om om tafel te zitten met de NextGen leiders van dit moment? Ben jij commercieel en heb je een passie voor digitale innovatie? Dan ben jij misschien wel de ervaren BIC waar we naar op zoek zijn.

De organisatie

Deze ambitieuze organisatie ontwikkelt oplossingen voor complexe digitale vraagstukken. Ze combineren consultancy, strategie en delivery om de meest vooruitstrevende bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie en zijn gespecialiseerd in retail, financiën, media, gezondheidszorg, overheid, telecom, mobiliteit en energie. Uiteindelijk zorgt dit dat wij als consumenten simpele en gebruiksvriendelijke online-ervaringen hebben op onze meest gebruikte platformen. Als Business Innovation Consultant zul jij je specialiseren in twee markten en als een expert optreden om mooie opdrachten binnen te halen.

De verantwoordelijkheden van de Business Innovation Consultant

Als Business Innovation Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om new business te ontwikkelen en nieuwe klanten aan de organisatie te binden. Je maakt in samenwerking met het commerciële team een strategie om aan tafel te komen bij de juiste klanten en schrijft voorstellen op basis van input van developers, creatieven en scrum masters. Je neemt klanten mee in een creatief commercieel proces en weet hoe je door scherp te kwalificeren kansen moet verzilveren tot deals. Hiermee help jij toonaangevende organisaties de volgende stap te zetten in het digitale domein. Als Business Innovation Consultant binnen deze vacature ben jij:

  • Ervaren en in staat om op Director Level te sparren en gewend om bij deze doelgroep over de vloer te komen
  • Zeer ondernemend en zelfstandig; je weet snel je weg te vinden binnen de organisatie
  • Een echte communicator en een expert in het overtuigen en geven van presentaties

Functie-eisen

Om de vacature als Business Innovation Consultant te vervullen zijn de volgende elementen een must:

  • Zeer sterke ervaring in consultative selling in een digitale omgeving en een passie voor digitale innovatie
  • Een aantoonbaar actief netwerk bestaande uit CTO’s, CDO’s, CIO’s en CMO’s van grote organisaties
  • Een track record in succesvolle deals op digital gebied bij toonaangevende bedrijven

Wat biedt de organisatie jou

Als Business Innovation Consultant start je in een uitdagende en dynamische werkomgeving met best in class collega’s op digital gebied. Vanuit het hoofdkantoor in hartje Amsterdam krijg jij de kans om deals te maken met grote organisaties die iedereen kent. Als Business Innovation Consultant wordt je een autoriteit in de markt en zorg je dat jouw markten een enorme groei doormaken. Is deze vacature perfect voor jou en do you have what it takes? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Victoria SchumacherConsultant International