Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Business Developer Amsterdam | 50-60K

June 17, 2020

Ben jij een Business Developer met ervaring in het verkopen van SaaS oplossingen? Krijg jij energie van het binnenhalen van new business en vooral van het closen van salestrajecten? Heb jij affiniteit met financiële producten en de drive om binnen deze snelgroeiende Fintech jouw eigen vertical uit te breiden? Lees dan vooral deze vacature!

De organisatie

Togather Finance is een jong en dynamisch Fintech bedrijf dat volop aan het groeien is. Ontstaan als een samenwerking tussen Channel Capital Advisors en Cloud 9 Group combineert deze organisatie de financiële kracht en knowhow van Channel Capital en het geavanceerde IT platform van Cloud 9 Group. Deze unieke combinatie maakt Togather hét alternatief binnen de traditionele factoringsector. Door middel van persoonlijke benadering, maatwerk en snelheid bieden zij hun financiële partners de juiste oplossingen. Actief sinds oktober 2017 heeft Togather Finance de afgelopen 15 maanden een enorme groei doorgemaakt. Voor de komende 3 tot 5 jaar staat een minstens net zo ambitieus groeiscenario in de steigers.Om in deze strategie de commerciële aanpak te versterken zijn ze op zoek naar een gedreven Business Developer in het team.

Wat houdt deze functie in?

De missie van de Togather is om het marktaandeel te vergroten, verdere klantsegmentatie aan te brengen, en de juiste propositie en het juiste netwerken op de verschillende segmenten te bouwen. Als Business Developer ligt jouw focus op het initiëren en uitbreiden van new business activiteiten binnen meerdere verticals met dit doel. Door jouw creatieve mindset en grote mate van zelfstandigheid manage je gehele salestrajecten van a tot z. In deze rol ben je zowel mede verantwoordelijk voor de executie van de commerciële strategie en rapporteer je direct aan de CCO. Als Business Developer zijn jouw belangrijke functie verantwoordelijkheden:

  • Onderzoeken van de markt- en klantbehoeften om continue daar op in te spelen
  • Uitbreiden en binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van klantrelaties
  • Opstellen en managen van robuust sales management processen – pipeline, account planning, proposals en het closen van deals.

De functie vereisten

De ideale kandidaat om de positie van Business Developer te vervullen heeft:

  • 3-5 jaar werkervaring als Business Developer/Account Manager binnen de (Fin)Tech branche
  • Bij voorkeur in het bezit van een HBO of WO diploma in de richting Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie
  • Proactief en ondernemend en je hebt affiniteit met financiële producten

Het aanbod

Togather Finance biedt een informele, dynamische en commerciële werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Door groeiambities zijn ze voortdurend in beweging en is geen dag hetzelfde. Binnen deze veelzijdige functie als Business Developer heb je de vrijheid om je eigen ideeën in te brengen en bouw je mee aan het commerciële succes! Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Auke WalburgDirector International Recruitment

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.