Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Business Analist Haarlem | TBD

July 23, 2019

Ben jij een Business Analist die denkt in kansen, graag samen werkt met sales en wel raad weet met de data van 8 miljoen gebruikers? Dan ben jij de Business Analist waar ik naar zoek! Lees de volledige vacature hieronder!

De organisatie

Deze marktleider in tech content is een omnichannel publisher met meer dan 20 merken onder de paraplu waaronder een grote vergelijkingssite. Met meer dan 100 medewerkers op de payroll en een grote groep freelancers is het een groeiende & ambitieuze organisatie. Een organisatie waarbinnen je als Business Analist direct rapporteert aan de Director en Data Manager. Daarnaast werk je samen met jouw directe collega, een Business Analist/Product Owner, en collega’s van sales, category management, marketing en content productie.

De functie

In deze zeer dynamische functie ben jij de databron voor verschillende afdelingen en websites. Zo ben je verantwoordelijk voor de dashboards (denk aan KPI’s, webanalyse en CRO). Daarnaast zal je je bezig gaan houden met:

  • Dashboarding bouwen en onderhouden 
  • Rapporteren en presenteren van analyses intern als aan klanten
  • Het begeleiden en managen van marktonderzoek

De functie vereisten

Voor deze dynamische functie binnen een snel bedrijf zoek ik een Business Analist die sterk in de schoenen staat en bevindingen goed weet te presenteren. Je bent een zelfstarter met een goede dosis opportunisme die kansen ziet én pakt. Daarnaast beschik je over: 

  • 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare positie 
  • Ervaring in Google Analytics/datastudio/optimize, Hotjar, kennis van SQL 
  • Analytische en communicatieve vaardigheden

Het aanbod

Werken bij deze snelgroeiende mediagigant geeft je de mogelijkheid om impact te maken en jezelf op de kaart te zetten. Je komt te werken in een gedreven team, aangestuurd door een doorgewinterde managementlaag waar je direct mee schakelt. Hou je van de snelheid van een scale-up en werk je graag met professionals dan zit je hier op je plek! Daarnaast maken een passend salaris en flexibiliteit in uren deze functie compleet. Heb je na het lezen van deze vacature interesse? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Gabriëlle van LakwijkConsultant Digital Analytics & Data