Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Brand & Marketing Specialist @ Newpeople Completed assignment Amsterdam | TBD

January 23, 2019

Heb jij een passie voor marketing en communicatie en sta je onder je vrienden écht bekend als een regelneef en pietje precies? Ben je daarnaast proactief, een go-getter en niet op je mondje gevallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de vacature voor Brand & Marketing Specialist kom je ons marketing team versterken en doe je werkervaring op in de richting van (online) marketing, communicatie, event management, PR, branding, social media en content. Jouw werkplek bevindt zich bovendien op de coolste kantoorlocatie van Amsterdam: het REMeiland in de industriële Houthaven!

Wat doet Newpeople precies?

Allemaal leuk en aardig, denk je nu vast, maar wat doet Newpeople eigenlijk? Dat begrijpen wij natuurlijk en daarom eerst wat informatie over onze organisatie en wat wij doen:

Newpeople is een recruitment, interim en executive search bureau en helpt haar opdrachtgevers te transformeren naar de digitale wereld. Dit doen we door hen in contact te brengen met de juiste (digitale) marketing professionals, managers & directors en hen te inspireren door vele inhoudelijke events..  

In deze hard groeiende niche zijn we absoluut de kwalitatieve marktleider. Onze ambities blijven echter hoog, evenals die van onze opdrachtgevers: veelal grote en aantrekkelijke (internationale) A-merken, internetbedrijven en start-ups die de digitale wereld veranderen. Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie hoog in het vaandel. Daarnaast investeren we veel in training, begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Flexibel werken is bij ons volledig ingeburgerd en de cultuur bij ons op kantoor laat zich omschrijven als informeel, transparant, professioneel, ambitieus en gepassioneerd. Onze consultants presteren binnen teams en streven constant naar groei en een nog betere kwaliteit van dienstverlening. Er valt hier veel te leren!

Wat maakt Newpeople nou zo leuk?

Naast dat jij zoals gezegd veel kunt leren en ontwikkelen, is Newpeople om veel andere redenen een hele leuke plek om te werken. Onze huidige Brand & Marketing Specialist vertelt: “De cultuur bij Newpeople kenmerkt zich door de “work hard, play hard” mentaliteit. Elke dag is  een feest en door de vele trainingen en uitjes (JA uitjes!) is iedereen bij Newpeople heel hecht met elkaar. Ik kan wel zeggen dat dit een hele bijzondere club mensen is!”.

Elke vrijdagmiddag vindt de bekende ‘vrijdagmiddag borrel’ plaats en bij ons betekent dat óf onder het genot van een drankje buiten in het zonnetje naar de voorbijvarende boten kijken, óf binnen aan de borrelhap met foute Nederlandstalige hitjes op de achtergrond.

Jouw functie-omschrijving

Wat houdt jouw functie als Brand & Marketing Specialist precies in? Jij levert een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van onze marketingstrategie. Dit houdt in dat je samen met de Lead Brand, Marketing & Communities van A-Z verantwoordelijk bent voor alle marketingplannen. De hoofdonderwerpen die hierbij centraal staan zijn de website, social media, PR, branding, content, events, community management, partnerships, klanttevredenheid en interne communicatie/marketing.

Samen met Lorraine en een stagiaire neem jij de leiding over deze aspecten en ben je o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het van A-Z verantwoordelijk zijn voor de marketingplannen van Newpeople. Je bent met 100 dingen tegelijk bezig en geen dag is hetzelfde.
  • Het controleren en SEO schrijven van de vacatureteksten voor onze opdrachtgevers en deze plaatsen op onze website
  • Het ondersteunen van de verschillende teams binnen Newpeople. Jij bent de spil in het web en weet hoe we de beste (kennis) events kunnen organiseren.

Voorwaarden

Wij zijn niet zomaar op zoek naar een Brand & Marketing Specialist: wij zijn op zoek naar de beste! Iemand die proactief en secuur is, maar bovenal van aanpakken weet.

Je voldoet aan het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van marketing of communicatie
  • Proactief, dienstverlenend, secuur, organisatorisch sterk & zeer sterk in de Nederlandse en Engelse taal
  • Je staat te popelen om aan je 1e of 2e baan te beginnen!

Aanbod

Newpeople biedt jou een leerzame en veelzijdige baan binnen een dynamische en informele setting. Als Brand & Marketing Specialist maak je deel uit van een jong, gedreven en professioneel team en krijg je alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Heb je interesse om als Brand & Marketing Specialist bij ons aan de slag te gaan? Stuur je CV en motivatie t.a.v Lorraine Koevoets naar lorraine.koevoets@newpeople.nl. Kijk ondertussen voor een ‘sneak preview’ op onze life@newpeople pagina!

Vragen? Bel of mail me gerust!

Interested in this vacancy? Contact Lorraine KoevoetsTeam Lead Brand & Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.