Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Brand Manager Digital Completed assignment Den Haag | TBD

October 19, 2017

Bouwen aan een compleet nieuw merk, een merk dat staat voor duurzaam ondernemen en een positieve bijdrage aan de wereld. Klinkt dit als jouw goal en visie in jouw carrière als Brand Manager Digital?

Organisatie

Een startup met enorme ambities, wereldwijd! De missie is eenduidig en helder, ondernemers uit ontwikkelingslanden een platform bieden. Het kleine team wordt uitgebreid en je bent in de lead wanneer het gaat om het opbouwen en uitbouwen van het merk in de breedste zin van het woord.

Functie-informatie

Als Brand Manager Digital ga jij je focussen op het laten groeien van een nieuw merk. Over alle digitale kanalen heen ga jij de missie van deze organisatie delen. Dit is een missie waarbij duurzaamheid en de mens centraal staat. Jij weet als de beste alle kanalen met elkaar te stroomlijnen en de juiste tone of voice hierin te hebben. Jouw werkzaamheden:

  • Bereiken en activeren van de doelgroep, hierin weet je alle digitale kanalen met elkaar te verbinden
  • Ontwikkelen van een eenduidige en schaalbare digitale brand strategie, waarbij je hands on en strategisch bezig bent
  • Aangaan van nieuwe partnerships met als doel naamsbekendheid creëren

Voorwaarden

Deze vacature Brand Manager Digital vraagt om een digital savvy professional die graag bouwt, met nieuwe ideeën komt en deze ook zelf kan uitvoeren. Je bent pro-actief, in staat de lead te pakken en daarbij samen te werken, innovatief en bovenal begrijp je de doelgroep en weet je hoe je ze het beste kunt bereiken. Andere musthaves:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring in het digitale domein, kennis van brand, community activatie en het totale digitale landschap
  • Proven trackrecord in het bouwen van merken waarbij je zelf in de lead bent geweest, van concept tot aan uitrol
  • DNA: zelfstarter, outgoing, ontdekker, digital en een passie voor brands

Aanbod

Werken in een super mooie start-up gevestigd in een energieke en bruisende omgeving. Werken in een klein team waarin je de kans krijgt echt onderdeel te zijn van een nieuw merk waarmee je de wereld kunt vergroten en veroveren!

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.