Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Brand Manager Completed assignment Amsterdam | 90K

October 19, 2017

Ben jij degene die het merk van deze topretailer de juiste boost weet te geven?

Organisatie

Deze succesvolle, grootschalige retailorganisatie is al enige tijd bezig met een sterke omnichannel strategie. De ambities zijn hoog en er liggen volop kansen om de markt nog verder te veroveren. De positionering en richting zijn gekozen maar het verhaal wordt maar ten dele verteld.

Functie-informatie

Ben jij een Brand Manager met veel gevoel voor merken en ben je actiegericht? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven. Je moet in staat zijn in deze snelle dynamische omgeving je team op een faciliterende en motiverende wijze aan te sturen. Naast het aansturen van je team, ga jij je bezig houden met de totale marketingcommunicatie mix en de mediastrategie. Daarbij ben je een echte bouwer, een visionair met commerciële insteek, iemand die het overzicht behoudt en met creatieve oplossingen komt. Concrete taken zijn:

  • Het continu bouwen aan het merk, zowel op korte als op langere termijn, de bezoekersaantallen in de winkels en online kanaal dienen op korte termijn groot te zijn
  • Inspireren, motiveren en aansturen van het team van 2 FTE, je bent zowel hands-on als aanvoerder van het team
  • Je schakelt met je peers en met externe partijen

Voorwaarden

Brand Manager zijn houdt in deze vacature meer in dan alleen de expert zijn op het merkgebied. Je moet een proven track record hebben in het managen van een team. Jij durft samen met hen in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen. Met jouw vermogen om gestructureerd en gefocust te werken, krijg jij samen met je team de beste resultaten. Musthaves zijn:

  • Afgeronde WO/HBO opleiding met minimaal 6 tot 9 jaar ervaring waarbij ook leidinggevende ervaring
  • Je hebt gevoel voor concepten en branding vraagstukken maar ook commercieel inzicht en een can-do mentaliteit, ATL en media- merkstrategie zijn een must
  • DNA: communicatief vaardig, analytisch, pro-actief, humor en positieve denker

Aanbod

Wil jij bij een bekende retailer in een bepalende rol echt een verschil maken? Uiteraard staan hier uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.