Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Algemeen Directeur Online Domein Completed assignment Amsterdam | 120K +

July 30, 2018

In de vacature van Algemeen Directeur Online Domein draag je de volledige P&L verantwoordelijkheid in de volle breedte, zowel wat betreft de marketing en sales activiteiten, als redactie, product development en technologie. Een mooie uitdaging!

Organisatie

Binnen deze organisatie zijn alle online service merken bij elkaar gebracht in één overkoepelende organisatie. Deze toonaangevende online merken bieden samen de landelijke en regionale nieuwstitels een uniek cross-mediaal portfolio met een zeer groot bereik.

Functie-informatie

Een van de online domeinen betreft high value, technological consumer goods, met ruim 3 miljoen unieke bezoekers en bijna 100 miljoen pageviews per maand. Naast een platform voor nieuws, informatie en product reviews bevat het platform ook een vergelijkingssite.

In deze rol van Algemeen Directeur Online Domein ben je verantwoordelijk voor de algemene leiding en de dagelijkse aansturing van de online organisatie. Hierin hoort het ontwikkelen, formuleren en succesvol realiseren van de strategie en beleid met betrekking tot de verdere groei en exploitatie. Belangrijkste aandachtsgebieden zijn onder andere het optimaliseren van de omzet, het vergroten van het marktaandeel en de tevredenheid van de community en aan aantrekken en activeren van meer bezoekers en adverteerders.

Functie-eisen

In de vacature van Algemeen Directeur Online Domein breng je de volgende expertise met je mee:

  • Ervaring in het aansturen van marketing & sales teams, inclusief de bijbehorende P&L verantwoordelijkheid (vergroten van omzet en marktaandeel). Bij voorkeur ervaring in het leidinggeven aan een redactionele organisatie en/of in community management
  • Ervaring in een online B2C omgeving (platform) en een heldere en eenduidige visie op en kennis van digitale business modellen. Aantoonbare affiniteit met technologische ontwikkelingen, apparatuur en gadgets
  • Academisch werk- en denkniveau. Verbindende persoonlijkheid, sensitief, peoplemanager, nieuwsgierig en bedreven in stakeholder management; focus op innovatie versus transformatie

Aanbod

Medewerkers hebben deze organisatie groot gemaakt. Zij krijgen dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Uiteraard zijn de primaire en secundaire voorwaarden in overeenstemming met het niveau van de vacature.

Interested in this vacancy? Contact Niekie JansenDirector Executive Search

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.