Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Account Manager e-Commerce Completed assignment Amsterdam | 40-45K

October 30, 2018

Wil jij binnen deze FMCG speler zorgdragen voor een enorme e-commerce groei? Heb je ervaring als Account Manager en heb je affiniteit met e-commerce? Lees de vacature en reageer!

Organisatie

Het e-commerce kanaal van deze organisatie groeit aanzienlijk bij de online (pure) spelers en zal de komende jaren nog harder groeien. Om het groeitempo te behouden en de  partnerschappen met online spelers uit te breiden, wil de organisatie het e-commerce team uitbreiden met een Account Manager e-Commerce. Als Account Manager e-Commerce rapporteer je aan de National Account Manager e-Commerce. Naast het e-commerce team is er een nauwe samenwerking met het Digital Marketing-team om 360° marketing- en verkoopplannen voor categorieën te maken.

Functie-informatie

In deze functie word je verantwoordelijk voor een aantal online retailers en ontwikkel én manage je strategische e-commerce partnerships. Je beheert de retailers P&L en KPI’s (aandeel, omzet, marge ontwikkeling) op een jaarlijks, middellang en lange termijn plannen. Je ontwikkelt een online promotiekalender en voert deze ook uit. Daarnaast zorg je voor een positieve zakelijke relatie met je klanten. Andere belangrijke verantwoordelijkheden voor de vacature van Account Manager e-Commerce zijn:

  • Samen met het e-commerce team en de e-Category Manager ontwikkel je een online categorie strategie
  • Je verzamelt en analyseert online klant/categorie-specifieke gegevens
  • Je genereert gegevensbronnen voor kopers en genereert inzichten om de ideale online shopper-reis te creëren

Functie-eisen

Belangrijke voorwaarden voor de vacature van Account Manager e-Commerce zijn:

  • WO opleiding
  • 0-3 jaar relevante werkervaring binnen Sales of Trade Marketing
  • e-commerce ervaring is een pré

Aanbod

In de rol als Account Manager e-Commerce ben je medeverantwoordelijkheid voor de verdere groei en ontwikkeling van e-commerce binnen deze organisatie. Medewerkers krijgen hier dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Uiteraard zijn de primaire en secundaire voorwaarden in overeenstemming met het niveau van de vacature.

Interested in this vacancy? Contact Olivier SchmitzSenior Consultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.