Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

The Floor is Yours 2018: deze tien pitchers gaan de strijd aan

feature

Tien pitchers zijn geselecteerd voor The Floor is Yours 2018, de december-editie van Online Tuesday. Vandaag maken we bekend wie dat zijn. Bovendien hebben we de jury uitgebreid met een associate partner van IBM die ook actief is voor Startup Bootcamp. Kortom: het wordt knallen op 11 december. Kom gratis kijken, er zijn nog plekken!

The Floor is Yours is inmiddels een jaarlijkse traditie van Online Tuesday. Een traditie die je niet wil missen. Het wordt niet alleen een gezellige jaarafsluiting met borrel, maar ook een kans op eeuwige roem. Tien personen krijgen gedurende vijf minuten het podium om hun idee, product, dienst of startup te pitchen. Marketingfacts pakt daags na het event groot uit met de winnaar. Je kan in de voetsporen treden van roemruchte deelnemers zoals HelloFresh, Favoroute en Polarsteps.

Ben jij benieuwd wie er dit jaar in de jury zitten en welke pitchers het geluk hebben om tijdens Online Tuesday #84 The Floor is Yours het podium te bedreden? Je leest het hier! 

 

Let's talk! Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.