Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Sterk toenemende vraag naar digitaal DNA bij C-level

feature

PERSBERICHT
Amsterdam, 26 september 2019

Newpeople Executive Search ervaart een sterke toename in de vraag naar digitaal leiderschap. Een vraag vanuit directieteams, Raden van Bestuur en RvC’s binnen zowel corporates en private equity partijen als start-ups en scale-ups. Los van waar een bedrijf zich bevindt in haar digitale transformatie proces en/of harde groei, zijn digitale leiders met een wendbaar en datagedreven DNA onmisbaar.

Als pure player met sinds 2006 een 100% focus op de digitale wereld, vervult Newpeople Executive Search met haar sterke netwerk van digitale leiders de rol van sparringpartner. Zij adviseert en challenget haar opdrachtgevers bij de invulling van C-level posities op inhoud maar met name op mentaliteit en fit met de organisatie. 

Newpeople Executive Search bouwt, met de komst van twee ervaren Executive Search consultants met een passie voor digitaal, haar Executive Search team verder uit. Hanneke Rinkes en Gwen de Vos van Steenwijk versterken het huidige team. Het team zal zich onder leiding van Hanneke Rinkes nog sterker gaan richten op het verbinden van de digitale leiders van de toekomst met deze organisaties.

Rinkes:

“Digitale kennis is slechts de basis, waar het echt om gaat is om het juiste digitale DNA in een organisatie te brengen: wendbaar, data driven, outside- in-denken en verbindend leiderschap.”

Newpeople Executive Search is hét digitale Executive Search bureau van Nederland en thought leader in de wereld van digital marketing, transformatie en ‘nieuw’ leiderschap.
Zij draagt bij aan de groei van organisaties en mensen in een steeds verder digitaliserende wereld door kandidaten en opdrachtgevers met elkaar te verbinden op executive niveau. Dit gebeurt vanuit de inhoud en ‘mental’ fit. Tevens brengt Newpeople Executive Search C-level bij elkaar in verschillende settings om kennis, kunde én mensen aan elkaar te verbinden

Let's talk! Contact Hanneke Rinkes

Managing Director Executive Search
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.