Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Steentje bijdragen aan kennisdeling?

feature

Steentje bijdragen aan kennisdeling als Online Tuesday sponsor?

Tien jaar geleden startte Online Tuesday, een initiatief van en nog steeds bestierd door DQ&A, Reprise, Newpeople en Marketingfacts. We zijn inmiddels bijna 91 edities en 10 legendarische Nieuwjaarsborrels verder, maar vitaler dan ooit. Dus ook vanaf september 2019 gaan we door met het delen van kennis en inzichten op het gebied van (online) marketing. En wij zoeken sponsoren die ons daar graag in bijstaan.

Negen keer per jaar brengt Online Tuesday 150 tot 200 mensen samen in Amsterdam om een thema onder de aandacht te brengen. Zo zijn de customer journey, Facebook-marketing, website-performance, gamification en digitale transformatie de revue gepasseerd, evenals de vermenselijking van marketing, corporate innovatie en native advertising. En tijdens de jaarlijkse pitchwedstrijd The Floor is Yours kwamen startups als HelloFresh, Polarsteps, Favoroute, SwipeGuide en Lifehunters aan het woord.

Daarnaast organiseren we elk jaar in januari, in samenwerking met IAB Nederland, de Nieuwjaarsborrel in Hotel Arena. Daarbij komen zo’n 1.300 mensen uit de ‘online-industrie’ samen om met elkaar de plannen voor het komende jaar te bespreken, oude herinneringen op te halen, een dansje te wagen en een biertje te drinken.

De Meetup van Online Tuesday kent 8.500+ leden, de livestreams/videoregistraties worden (live en on-demand) enkele honderden keren bekeken en een verslag van elke editie verschijnt op Marketingfacts.

We zoeken sponsoren! 

Online Tuesday is in de afgelopen jaren mede mogelijk gemaakt door sponsoren als Marktplaats/eBay, exponential, Massarius, Measureworks, Oracle Marketing Cloud en Nextail. Ook voor het komende jaar zoeken we naar partijen die kunnen bijdragen aan onze bijeenkomsten, zowel financieel als inhoudelijk. Als sponsor kies je het pakket wat het best bij jouw organisatie past.

De sponsoring voor de reguliere sessies en voor de Nieuwjaarsborrel worden separaat aangeboden, maar combinaties zijn uiteraard mogelijk.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de verschillende pakketten voor het sponsorship? We horen het graag! Je kan contact opnemen met Lorraine Koevoets via 06 209 578 65 of lorraine.koevoets@newpeople.nl.

Let's talk! Contact Lorraine Koevoets

Director Brand & Marketing
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.