Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Recap Newpeople VIP Connect #11

feature

Afgelopen donderdag 20 september was het zover, Newpeople VIP Connect #11 op het REM eiland. Ruim 120 directors waren aanwezig om naar het indrukwekkende en inspirerende verhaal van Roland Palmer over “Getting to know Alibaba” te luisteren.  

Ben Holewijn trapte af met een klein welkomstwoord waarna Roland Palmer het podium kreeg. Roland nam ons mee in de wereld van Alibaba, het bedrijf dat het mogelijk maakt voor iedereen om overal ter wereld te kunnen verkopen. Hij legde uit dat niet alleen kleine ondernemers alles kunnen aanbieden, maar dat ook de grote bedrijven volop mee profiteren. Zo werden er afgelopen jaar tijdens Singles Day voor meer dan $25 miljard aan goederen verkocht via het platform. Dit zijn bijzondere cijfers als je kijkt naar het groeipotentieel van het bedrijf. Deze groei zal de komende jaren komen uit de internationale groei van het aantal gebruikers van het platform maar ook nieuwe proposities (New Retail) zoals de online supermarkten, Intime warenhuizen en Tmall.

Na de presentatie kreeg het publiek de kans om vragen te stellen aan Roland. Tijdens de Q&A werden verschillende vragen versteld, over bijvoorbeeld de innovatie van Alibaba en hoe Alibaba digitaal talent aantrekt.

De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Dit was perfect geregeld door het REM-eiland restaurant, waar voor de vierde keer Newpeople VIP Connect plaatsvond.

Al met al was het een bijzonder event waar wij met veel plezier op terugkijken. Ben jij benieuwd naar de foto’s? Je vindt ze hier!

Let's talk! Contact Ben Holewijn

Founder
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.