Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday en IAB Nieuwjaarsborrel ’19

feature

Op dinsdag 8 januari was het zover, de 9de editie van de Online Tuesday & IAB Nieuwjaarsborrel vond plaats in Hotel Arena. Als founding partner van Online Tuesday was Newpeople nauw betrokken bij het event. Om 15:00 kwamen wij dan ook aan op locatie en werden de zalen klaargemaakt voor het ontvangen van de gasten.

Om 16:30 werden de eerste VIP gasten ontvangen en kon het VIP diner van start gaan. Hierbij werden heerlijke gerechten, zoals risotto met eekhoorntjesbrood, tortilla van ceviche van tonijn en een garnalenpasta geserveerd. Pieter Slingerland (DQ&A) en Nathalie Peters (IAB) namen kort de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en hierna proosten alle aanwezigen op een mooi 2019!

Na het diner kwamen de overige aanwezigen aan bij Hotel Arena en na een glas prosecco en een fotobooth momentje, kon de avond echt beginnen. Netwerken, terugblikken, vooruitkijken of gewoon ouderwets bijkletsen, het kon allemaal.

Wij willen iedereen die erbij was bedanken voor hun aanwezigheid en we hopen jullie allemaal te zien bij de komende edities van Online Tuesday. De eerstvolgende editie vindt plaats op dinsdag 12 februari en gaat over Voice. Hou de Meetup dus in de gaten!  

Nog even nagenieten? Bekijk hieronder de aftermovie of ga naar het fotoalbum

Let's talk! Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.