Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Nominaties Digital Transformer Award 2019 zijn geopend!

feature

Amsterdam, 11 juni 2019 – Op 14 november 2019 wordt voor het vijfde jaar de Digital Transformers Award uitgereikt aan de grootste digitale veranderaar in Nederland. Kandidaten kunnen zich tot 26 september inschrijven om kans te maken op deze felbegeerde award. Afgelopen jaar nam Hans Böhm van Beerwulf de award in ontvangst.   Ben, of ken jij een digitale transformer met een heldere digitale visie, die met zijn bereikte resultaten een fundamentele impact binnen zijn of haar organisatie heeft gerealiseerd?

De digitale transformer van 2019

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat stil staan geen mogelijkheid meer is nu de digitale toekomst is gearriveerd. Een digital transformer combineert dit bewustzijn met moed, durf en een creatieve geest. Deze persoon neemt zijn of haar organisatie op sleeptouw en maakt van die toekomst de realiteit, met inspanningen die leiden toe een tastbare, breed gevoelde digitale impact.

Jaarlijks gaan we op zoek naar die ene veranderaar die dankzij zijn digitale voorbeeldfunctie een bron van inspiratie is voor andere veranderaars. De digital transformer award is dus niet alleen een erkenning, maar ook een steun in de rug van alle veranderaars zodat zij hun trajecten met enthousiasme kunnen voortzetten.

Beoordelingscriteria

De belangrijkste beoordelingscriteria voor de award berusten op de aanwezigheid van drie eigenschappen:

  • De ideale digitale transformer heeft een heldere digitale visie met aantoonbare leiderschapskwaliteiten.
  • De digitale transformatie is van fundamentele betekenis binnen de organisatie.
  • De digitale transformator heeft aantoonbare realisatiekracht, die wordt bepaald op basis van de impact en bereikte resultaten.

Een onafhankelijke vakjury is betrokken bij het gehele selectieproces, van de longlist tot de nominaties en bepaalt uiteindelijk wie dit jaar de winnaar wordt.

Winnaar 2018

De winnaar van 2018 was Hans Böhm met Beerwulf, een corporate venture van Heineken. Hans heeft samen met een team enthousiaste developers een online speciaal bier winkel opgezet. De retail van het speciaal bier is volledig op online verkoop gefocust en opereert onafhankelijk van het concern Heineken.

Gelegenheid tot kennis delen en netwerken

De uitreiking van de Digital Transformers Award brengt digitaal talent in Nederland in contact met bedrijven die een digitale inhaalslag maken. Het event biedt deelnemers de kans om kennis op te doen, te discussiëren en te netwerken.

Inschrijving

Iedere ‘change-maker’ die nauw betrokken is bij deze vertaalslag kan zichzelf, of een ander aanmelden via https://www.digital-transformers.nl/nominatie.html. De inschrijving sluit op donderdag 26 september 2019.

##

Over Digital Transformers

Digital Transformers zet het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers en ondersteunt de digitale ontwikkeling van bedrijven door op onderscheidende wijze inspiratie, inzicht en ontwikkelmogelijkheden te bieden. Door de digitale revolutie zijn bedrijven genoodzaakt de essentie van hun organisatie te herdefiniëren.

Digital Transformers Award is in 2015 opgericht door Mirabeau – A Cognizant Digital BusinessNewpeopleen Lubbers De Jong. Tot de mede-initiatiefnemers behoort Cognizant.

Let's talk! Contact Niekie Jansen

Director Executive Search
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.