Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Sr customer Intelligence Analyst (36 uur) Ingevulde vacature Alphen aan den Rijn of Deventer | 65K - 75K

24 september, 2018

Ben jij een beta met een commerciële achtergrond? Kan jij structuren en verbanden tussen vraagstukken leggen en ben jij communicatief sterk? Dan ben jij de Sr Customer Intelligence Analyst voor deze vacature!

Organisatie

Deze top employer is marktleider in Nederland, internationaal actief en opereert voor 90% digitaal. Daarnaast zijn ze continu bezig met nieuwe technologieën zoals nu AI en cognitieve computing. De business focus ligt voornamelijk op het ontsluiten van informatie op het gebied van tax en legal.

Functie-omschrijving

Als Sr Customer Intelligence Analyst maak jij onderdeel uit van Customer Intelligence & Insights team Nederland. Binnen deze vacature ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van klantprofielen en het uitvoeren van analyses van interne klant- en productgegevens. Ben jij die analyst die zijn/haar klant volledig begrijpt? Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Het verbeteren van klant en marktinzichten gebaseerd op data.
  • Het maken van user profiles en deze ook periodiek evalueren en aanpassen.
  • Het maken van business cases en meewerken aan de interne data-transformatie.

Functie-eisen

Om deze vacature te vervullen ben jij een beta met een commerciële achtergrond. Door jouw sterke analytische vaardigheden kan je gegevens bewerken, analyseren en interpreteren. Daarbij kan je structuren en verbanden tussen verschillende vraagstukken leggen en in een breder kader zetten. Daarnaast ben je communicatief sterk en kan je je niet alleen goed een weg vinden in de organisatie, maar ben je ook in staat jouw boodschap helder over te brengen. Jij hebt verder:

  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van analyses en predictive modelling en het adviseren hierover.
  • Ervaring met het vertalen van data naar toepasbare inzichten.
  • Kennis van tooling zoals SQL, KNIME en staat open voor het gebruik van nieuwe technieken en analyses.

Aanbod

Wanneer jij de vacature als Sr Customer Intelligence Analyst vervult kom jij terecht in een internationale omgeving, waarbij jij werkt in een geïnteresseerd team. Binnen dit team heerst een collectief doel; het bedrijf meer data-driven maken. Het bedrijf hanteert verder een goede bonusregeling (altijd fijn!) en zijn er veel mogelijkheden voor groei, binnen en buiten Nederland. Ben jij de Sr Customer Intelligence Analyst die wel houdt van een uitdaging, laat het ons weten!

Interesse in deze vacature? Contact Gabriëlle van LakwijkConsultant Digital Analytics & Data

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug