Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

SEO Specialist Ingevulde vacature Raamsdonkveer | TBD

28 april, 2018

Weet jij als SEO Specialist als geen ander hoe zoekmachines werken en heb je een uitgebreide technische kennis van SEO? Lees de vacature en reageer!

Over Leen Bakker

Leen Bakker is dé woonwinkel van Nederland en België en biedt producten aan in het woon- en slaapdomein voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met ruim 170 winkels bieden ze de klant een verrassend en eigentijds assortiment aan. Leen Bakker heeft een grote groeiambitie waarbij de omnichannel strategie één van de belangrijkste pijlers is en is daarom op zoek naar een SEO Specialist.

Functie-informatie

Als SEO Specialist weet jij als geen ander hoe zoekmachines werken en op welke trefwoorden organisch goed wordt gescoord. Je zorgt voor een goede ranking van de websites/webshops van Leen Bakker in Google en zorgt op die manier voor een groeiende en kwalitatief hoogwaardige toestroom van organisch verkeer. Andere verantwoordelijkheden die horen bij de vacature SEO Specialist:

  • Het uitvoeren SEA audits en SEO optimalisaties
  • Het bedenken, opzetten en uitvoeren van de SEO strategie
  • Interne en externe linking optimaliseren en on-page en off-page SEO uitvoeren

Functie-eisen

Belangrijke eisen voor de vacature SEO Specialist zijn:

  • Afgeronde Bachelor of Master opleiding en 2-3 jaar professionele ervaring met SEO en web analyse
  • Je bent een wizard op vlak van SEO (strategie/technisch/analyse) en je hebt ervaring met technische on-site, off-site en content SEO
  • Je voelt je comfortabel in verschillende omgevingen, van communicatie met developers, tot overleg met marketeers en C- level management

Aanbod

Medewerkers hebben deze organisatie groot gemaakt. Zij krijgen dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Uiteraard zijn de primaire en secundaire voorwaarden in overeenstemming met het niveau van de vacature.

Interesse in deze vacature? Contact

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug