Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Senior Product Owner Innovatie Ingevulde vacature Omgeving Amsterdam | 85-95K

2 mei, 2019

Wil jij voor een internationale A speler een nieuw product gaan lanceren in hun grootste groeimarkt? Lees dan deze vacature van Senior Product Owner Innovatie!

Over de organisatie

Als Senior Product Owner Innovatie kom je te werken voor een internationale A-speler. Jij wordt de Senior Product Owner Innovatie voor een nieuw op te zetten product behorend tot een van de belangrijkste groeipijlers van dit jaar. Je werkt nauw samen met het Digital Innovation team dat enkele maanden geleden is begonnen met het bouwen van een nieuw platform. Er is een bewezen proof of concept dat nu uitgebouwd moet worden naar een digitaal platform. Hiermee worden de klanten in de grootste groeimarkt in het B2B segment op een nieuwe digitale manier beter bediend. Het concept staat en de pilot wordt in vier landen gedraaid. In de eerste twee maanden zit je in de ideation / assessment fase, om in de volgende honderd dagen een MVP te bouwen. Deze zal door jouw team binnen een jaar worden geoptimaliseerd en geïmplementeerd.

Als Senior Product Owner Innovatie kom je te werken in een nieuw gecreëerd product team. De digitale innovatie divisie heeft hoge verwachtingen van het nieuwe product: jouw team wordt gezien als het paradepaardje. Samen starten, bouwen, testen en snel ontwikkelen staat hierbij centraal.

Functie Omgeving Amsterdam

Jij bent als Senior Product Owner verantwoordelijk voor de belangrijkste stap in de groeimarkt van deze internationale A-speler. Het is jouw taak om samen met je team een product met impact te creëren.

Samen met jouw productteam werk je vol overgave om grote verbeterslagen te maken. Dit doe je door gebruik te maken van nieuwe digitale technologieën aansluitend op het platform. De inzet en gebruik van data en dynamic pricing spelen hierbij een grote rol.

Als je deze vacature vervuld ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen van een roadmap van een jaar. Waarbij verwacht wordt dat je in de eerste twee maanden het product beoordeeld en verkend, om vervolgens binnen honderd dagen een customer facing MVP te bouwen. De MVP ga jij met je team binnen een jaar optimaliseren en implementeren
  • Stakeholder Management binnen een complexe international organisatie, sturing geven aan een multidisciplinair team
  • Strategische beslissingen nemen, analytisch denken, met een sterke visie op deze stap in de customer journey, waaruit concrete verbeter topics volgen waarmee je de backlog vult. Product verbeteringen door inzet van data technologieën, met name dynamic pricing, ook om stappen binnen het proces aanzienlijk te verbeteren.

Functie-eisen voor deze vacature

De Senior Product Owner die ik zoek heeft meerdere petten op; je hebt kennis van data en dynamic pricing, bent Product Owner richting je team en richting een complexe internationale organisatie. Er wordt dus veel gevraagd van deze Senior Product Owner, en hier pas een sterke leidinggevende persoonlijkheid bij.

Specifiek ben jij als Senior Product Owner Innovatie:

  • HBO of WO opgeleid en heb je minimaal een vier jaar werkervaring als Senior Product Owner, binnen een complexe (internationale) werkomgeving, stakeholder management.
  • Ervaren in de inzet van data technologie binnen een professionele omgeving. Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en begrijpt de complexiteit van data inzet
  • Zelfstartend, ondernemend, analytisch en een ‘go getter’

Aanbod

Zowel mijn opdrachtgever als ik beseffen ons dat we veel eisen stellen aan de kandidaat. Gelukkig staat daar ook wat tegenover. Je krijgt namelijk de kans als Senior Product Owner Innovatie om binnen een hard groeiende en transformerende omgeving grote slagen te maken. Je krijgt de kans om te experimenteren rondom data en dynamic pricing technology. Ook krijg je de kans om te werken aan een product dat nu in haar kinderschoenen staat maar de potentie heeft om een mega impact te leveren. Daar bovenop zijn de arbeidsvoorwaarden zeer aantrekkelijk.

Interesse in deze vacature? Contact Lucas SteijnConsultant Digital Transformation

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug