Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Online Marketeer/ SEA Specialist Omgeving Breda | 45K | 32-40 uur

14 mei, 2020

Ben jij een gedreven Online Marketeer met een gedegen achtergrond in SEA? Heb jij een passie voor retail en ben je commercieel sterk? En heb jij een oog voor online campagnes? Dan is dit de vacature voor jou!

De organisatie

Als Online Marketeer/SEA Specialist ga je aan de slag bij een grootschalige organisatie met ruim 100 aangesloten ondernemers en verschillende formules. De full service organisatie ondersteunt de verschillende ondernemers bij het opzetten van de organisatie, van inkoop tot verkoop. Binnen deze écht Nederlandse organisatie kom je terecht in een energiek en betrokken team. En dat zonder je vrijheid en verantwoordelijkheid te verliezen!

Wat houdt deze vacature in?

De rol van Online Marketeer/SEA Specialist richt zich voornamelijk op de e-commerce formules. Ik doe een greep uit je takenpakket:

  • Je neemt de online campagnes en websites onder de loep en verbetert deze waar nodig;
  • Je begeleidt de overstap naar Magento II;
  • Je bent up-to-date van online veranderingen en trends en vertaalt deze naar online campagnes en briefings aan online bureaus;
  • Je bent verantwoordelijk voor stakeholder management.

Ben jij de Online Marketeer/SEA Specialist die ik zoek?

Voor deze vacature zoek ik een gedreven SEA specialist met minstens 2 jaar ervaring in SEA binnen een e-Commerce omgeving. Jij bent een commercieel en communicatief sterke zelfstarter die goed kan prioriteren. Ook ben jij in het bezit van:

  • Een opleiding op HBO niveau;
  • Ervaring met Windows/Office en Google Analytics/Datastudio;
  • Een klantgerichte instelling en goede beheersing van de Nederlandse taal.

Het aanbod

Naast een uitdagende rol kan je veel meer van deze organisatie verwachten. Zo biedt zij een prettige werksfeer in een enthousiast team en goede arbeidsvoorwaarden. Ook is er ruimte voor eigen initiatief en groei.

Interesse in deze vacature? Contact Ruud LemmensLead Recruitment Digital Development

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug