Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Ingevuld – Online & Consumer Electronics Sales Manager Ingevulde vacature Gelderland | 70-75K

1 augustus, 2019

Wil jij werken bij een innovatieve organisatie gespecialiseerd in lifestyle accessoires? Ben jij iemand die een goede indruk achterlaat en commerciële kwaliteiten bezit? En heb jij ook nog eens ervaring in online sales? Oftewel, ben jij de Online & Consumer Electronics Sales Manager Benelux die ik zoek? Lees de vacature!

De organisatie

Deze internationale speler is na Apple en Samsung de grootste op het gebied van Smartwatches. Ze zijn in het bezit van een divers portfolio van eigen brands in horloges, sieraden, handtassen en leerproducten. Merken die ze tot leven brengen in een wholesale distributienetwerk in 150 landen en 600 retail locaties. 

Wat doe je als Online & Consumer Electronics Sales Manager precies?

Als Online & Consumer Electronics Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor het portfolio van Key Accounts in Online en Consumentenelektronica. Je ziet de kansen in verschillende merken en producten en ontwikkelt de business om deze kansen te kunnen grijpen. 

  • Je bent P&L verantwoordelijk voor het Online en Consumer Electronics kanaal in de Benelux
  • Je gaat lange termijn relaties aan met klanten
  • Je bent verantwoordelijk voor stakeholdermanagement en managed een team van twee Online Consumer Electronics Specialisten

Wie zoeken we voor deze vacature?

Voor deze functie ben ik op zoek naar een Sales Manager die goed aan tafel zit en het onderhandelen gemakkelijk af gaat. Je hebt de mentaliteit om met verandering om te gaan en bent sterk gemotiveerd. Ook heb je ervaring met het ontwikkelen van strategische businessplannen voor een groot aantal Key Accounts. Daarbij beschik jij over:

  • Ervaring in Line Management
  • Minimaal 2 jaar ervaring in online accountmanagement
  • Een bachelor in Marketing of Business management en je spreekt vloeiend Nederlands en Engels (Frans is een pré) 

Het aanbod

Is dit de perfecte vacature voor jou? Dan kom je te werken in een dynamische en informele organisatie met veel mogelijkheden. Binnen een gepassioneerd en enthousiast team met een resultaatgedreven mentaliteit krijg je de kans om jezelf volop te ontwikkelen en door te groeien naar de toekomst. Dus treuzel niet en neem contact met mij op!

Interesse in deze vacature? Contact Lodi van der MarkLead Recruitment e-Commerce

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug