Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Medior SEA Marketeer Ingevulde vacature Amsterdam | TBD

23 mei, 2019

Waarom verdwijnen gevestigde retailers als o.a. de V&D, Blokker en Hema uit beeld bij de Nederlandse consument? Deze retailer was een van de eerste met een digitale winkel. De reden? Innovatie en premium Customer (online) Journeys zorgen voor onderscheidend vermogen. Want hoe word je anders duurzaam als retailer? Door dit te combineren met data driven werken, op een agile manier merkt de klant echt het verschil. Voor het helpen realiseren van de verdere groei, zijn zij op zoek naar een ambitieuze (medior) SEA specialist.

Organisatie omschrijving

Gedreven vanuit visie en data, gericht op de toekomst is deze retailer al bijna 150 jaar aan het verbeteren en innoveren. Op het gebied van digital en Customer Journey Experience is deze organisatie echt een voorbeeld. Naast dat ze unieke campagnes bedachten die bij iedereen in Nederland bekend waren, focussen zij zich op een premium experience, zowel online als offline. Om dit te realiseren zijn zij daarom agile gaan werken. Hierdoor vindt er veel kennisdeling plaats en ben je echt onderdeel van een team. Verantwoordelijkheid en ownership zijn daarin belangrijke core values.

Waar stap jij in als (medior) SEA Marketeer?

Een innovatieve retailer waar werken vanuit data en agile veel van je vraagt en kansen biedt om jezelf te ontwikkelen. Jij bent mede verantwoordelijk voor een squad, namelijk die van cosmetica en wonen. Hierin moet je dus goed met verantwoordelijkheid om kunnen gaan. Hierin werk je nauw samen met je collega’s om in je rol het volgende te realiseren;

  • Het laten aansluiten van de bid campagnes om traffic te genereren voor de customer journey van cosmetica en wonen;
  • Een afdeling met veel ambitie die vanuit data werken en samenwerken met alleen de beste agencies;
  • Ruimte en verantwoordelijkheid om luxueuze en premium merken te laten groeien met de squad. Daarom werk je nauw samen met SEO en andere onderdelen.

Hoe ziet jouw ervaring en persoonlijkheid eruit voor de vacature SEA Marketeer

  • 1 – 4 jaar online marketing ervaring op het gebied van SEA;

  • Sterke persoonlijkheid (ownership nemen), goed in staat het overview te houden en flexibel om in een agile werkomgeving te kunnen presteren;

  • Goede communicatieve vaardigheden, commerciële instelling en gezonde drive om het maximale uit jezelf en je squad te halen.

Aanbod SEA Marketeer

Er is veel ambitie aanwezig in de organisatie. Hierdoor is er veel gelegenheid om verder te denken dan alleen jouw squad. Naast de arbeidsvoorwaarden krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen en daardoor mooie stappen te kunnen maken. Mensen die bij dit bedrijf hebben gewerkt zijn daarna een mooie carrière tegemoet gegaan, zowel intern als extern.

Daarbij bieden ze veel interessante extra’s:

  • Markt conform salaris;
  • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een marktleider te werken in een groeiend segment;
  • Leuke, ambitieuze en gedreven collega’s. Het hele digital team bestaat uit meerdere SEO specialisten, SEA specialisten, database marketeers, affiliate en social specialisten. Je krijgt de ruimte om verder te kunnen bouwen aan een uniek bedrijf.

Interesse in deze vacature? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug