Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Interim SEO Specialist Ingevulde vacature Noord-Nederland | TBD

28 oktober, 2018

Ben jij een Interim SEO Specialist en ben jij op zoek naar een nieuwe interim opdracht? Heb jij ervaring binnen retail en heb jij ook nog eens internationale ervaring? Lees dan snel verder en reageer op deze interim opdracht!

Organisatie

Deze organisatie is een pure player als het gaat om online. Ze zijn begonnen met de webshop en dit kanaal staat nog steeds centraal in de marketingstrategie. Er vindt nu een reorganisatie plaats waardoor de hulp van een technisch SEO Specialist nodig is. Er is een content team aanwezig, dat met grote passie werkt aan de optimalisatie van alle content in de shop en de verschillende online kanalen.

Functie-informatie

Als Interim SEO Specialist ben jij verantwoordelijk voor het analyseren van de technische zijde van SEO en het bepalen van de roadmap voor optimalisaties. Jij bepaalt de strategie en voert deze ook uit in samenwerking met jouw content team. Ook werk je nauw samen met de online marketeers om het verkeer naar de juiste pagina’s de leiden en rapporteer je direct aan de CMO.

Binnen deze interim opdracht ben jij verantwoordelijk voor:

  • De technische SEO analyse
  • Het bepalen van de roadmap voor SEO optimalisatie
  • Het optimaliseren en uitvoeren van de strategie

Voorwaarden

Deze interim opdracht past het best bij een technische sterke en ondernemende Interim SEO Specialist. Je hebt ervaring met SEO voorinternationaal opererende retailers.

De specifieke eisen voor deze interim opdracht zijn:

  • 7-10 jaar relevante werkervaring
  • Ondernemend en doortastend
  • Projectmatig sterk

Aanbod

Periode: 5 maanden
Uurtarief: TBD
Uren/week: 32 uur per week

Interesse in deze vacature? Contact Michiel HendriksenTeam Lead Interim

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug