Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Head of Digital Service Ingevulde vacature Den Haag | 90-110K

19 juli, 2018

Wil jij als Head of Digital Service met jouw kennis deze organisatie naar een ‘next level’ brengen? Lees de vacature en bij interesse hoor ik graag van je.

Organisatie

Deze organisatie is een van de bekendste speler binnen haar branche. De organisatie waar je als Head of Digital Service komt te werken richt zich op de B2C klanten binnen de Nederlandse markt. Sales, marketing en service zijn losstaande afdelingen die de verschillende businessgroepen ondersteunt in het aantrekken en bedienen van nieuwe en bestaande klanten. Service richt zich hierbij op bestaande klanten; NPS en klantbeleving staan voorop.

Als Head of Digital Services geef je leiding een team 38 FTE, waarvan 13 FTE direct reports en 25 FTE zijn onderdeel van het webcare team. Het team is divers in aantal jaren werkervaring, in opleidingsniveau, in inhoudelijk (digitale) kennis etc. Bij dit diverse team past een flexibele managementstijl.

Functie-informatie

Service rondom de dienstverlening staat hoog op de agenda om ook voor de toekomst een vooruitstrevende en betrouwbare partij te zijn. Daarnaast leidt een goede service ook tot tevredenheid en commerciële kansen. Het is jouw taak als Head of Digital Service om dit klantcontact in rap tempo te digitaliseren. Hier zijn reeds de slagen in gemaakt maar het tempo moet worden versneld.

Specifiek ben je in de vacature Head of Digital Service verantwoordelijk voor:

  • Implementatie van digitale tooling in het service domein om zo telefonisch klantcontact te reduceren en de customer experience en de NPS te verhogen. De inzet van nieuwe digital service leidt tot een betere band met haar klant, betere en snelle dienstverlening en uiteindelijk hogere omzetten. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de roadmap bepaling m.b.t. implementatie en optimalisatie van digitale kanalen (whatsapp, chat), mijn-omgeving, personalisatie en conversie optimalisatie.
  • Leiding geven aan 13 FTE; met verschillende leiderschapsstijlen weet je het team te motiveren om grote stappen voorwaarts te maken. Je weet je visie goed over te brengen en helpt het team bij Agile werken. Ook ben je verantwoordelijk voor de HR cyclus, budget en kosten.
  • Stakeholdermanagement. De organisatie waar je komt te werken is redelijk complex en je schakelt met verschillende afdelingen. Het gemeenschappelijk doel is helder, toch zal constructief overleg noodzakelijk zijn. Door jouw kennis en kunde rondom marketing, sales, producten en IT weet je verbinding te maken wat leidt tot prioritisering van service doelstellingen.

Functie-eisen

De Head of Digital Service is iemand die bewezen ervaring heeft binnen het digitale marketing domein, bij voorkeur met relevante kennis rondom sales en service. Je weet de brug te slaan tussen business en IT waardoor je voor alle relevante partij en volwaardige gesprekspartner bent.

Binnen deze vacature als Head of Digital Service ben je:

  • WO opgeleid en heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van digital service, e-commerce of product management. Je hebt hierbij gewerkt in een complexe organisatie waardoor goed stakeholdermanagement op verschillende levels jou niet vreemd is.
  • Een ervaren manager waarbij je op een coachende manier leiding hebt gegeven aan een divers digital team. Zelfkennis en flexibiliteit staan hierbij voorop.
  • Energiek, resultaatgericht, analytisch en communicatief sterk.

Aanbod

Door de vele bestaande (en nieuwe) klanten is het verbeteren van digitale service essentieel voor deze organisatie. Met jouw span of control is dit een mooie kans om echt impact en change te bewerkstelligen. Er liggen vele uitdagingen op je bord maar als je elke uitdaging als een kans ziet is deze functie op je lijf geschreven. Uiteraard staan er ook passende arbeidsvoorwaarden tegenover.

Mocht je na het lezen van deze vacature interesse hebben hoor ik het uiteraard graag. Mijn e-mailadres is ruud.lemmens@newpeople.nl.

Interesse in deze vacature? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation