Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Ontmoet het team

De Newpeople’s zijn ambitieus, leergierig en halen voldoening uit het bouwen en onderhouden van relaties met opdrachtgevers, kandidaten en freelancers. We dagen onszelf elke dag uit om te blijven groeien en genieten van het werken met elkaar op het REMeiland in de Amsterdamse Houthavens.

Werner Spronk
Director Recruitment Digital Development
li

Als partner van Newpeople en Director Recruitment Digital Development speelt Werner een cruciale rol binnen onze organisatie. Hij managet het Digital Development Team,  heeft een aantal key accounts onder zijn hoede en adviseert opdrachtgevers over ontwikkelingen in digitale transformatie, marketing en leiderschap. Een rol die perfect aansluit op zijn ervaring als eigenaar van zijn eigen bedrijf en passie voor het adviseren en begeleiden van mensen in het succesvol zijn in hun carrière. Binnen het Digital Development Team houdt Werner zich bezig met senior & manager rollen binnen digitale transformatie.

Ruud Lemmens
Lead Recruitment Digital Development
li

Ruud is sinds 2013 werkzaam bij Newpeople waarbij hij zich richt op Digitale Transitie / Digital Development, meer specifiek het punt waar business en IT elkaar raken op strategisch niveau. Ruud​ ​is​ ​een​ ​volwaardig​ ​sparringpartner​ ​op​ ​het​ ​gebied​ ​van​ ​People,​ ​Product, Platform​ ​en​ ​Proces.​ ​Hij ​is​ ​zowel​ ​open​ ​en​ ​humorvol​ ​als​ ​analytisch​ ​en​ ​kritisch,​ eigenschappen waardoor hij​ ​moeiteloos​ ​verbinding weet​ ​te​ ​maken. Ruud is als Lead Recruitment Digital Development verantwoordelijk voor rollen binnen het Digital Development domein.

Lucas Steijn
Consultant Recruitment Digital Development
li

Als consultant in het Digital Development team is Lucas verantwoordelijk voor de community van Product Owners, Product Managers en Scrum Masters. Met zijn ervaring, zijnde onder andere het runnen van een tech startup, verschillende sales functies en het spelen van professioneel basketbal, is Lucas een gewaardeerde sparringpartner die een nieuw inzicht kan bieden in jouw situatie. Hij heeft daarnaast een open persoonlijkheid en is gemakkelijk in de omgang, een prettige combinatie met zijn strategische en analytische manier van denken. Eigenschappen die perfect van pas komen in zijn zoektocht naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Puck Schelstraete
Consultant Interim Digital Development
li

Puck is als onderdeel van het Interim Team verantwoordelijk voor de digital development community. Ze heeft een mensgerichte focus waarbij het ontdekken van jouw kernwaarden en ambitie centraal staan om zo tot een kwalitatieve bemiddeling te kunnen komen. Haar grootste plezier binnen recruitment is het vinden van die perfecte match. Een match die je zelf niet gevonden zou hebben. Puck begon haar carrière bij een grotere corporate als sales- en recruitment consultant gespecialiseerd in sales profielen. Na meer dan twee jaar ervaring opgedaan te hebben in recruitment consultancy is Puck uitgegroeid tot waardevolle sparringpartner voor huidige, en te verwachten beschikbare interim rollen. Dit zijn onder andere: Service design Visual Design UX research User Experience (Technical) project management (Technical) program management Business Consultancy  Business Development Digital Innovation (horizon 2&3) Agile Coaching Scrum Master Digital transformation Business Design Product Owner

Ilse Olivier
Consultant Interim Digital Development
li

Ilse is als onderdeel van het Interim Team verantwoordelijk voor de digital development community. Het begrijpen van gedrag en ontdekken wat mensen motiveert geeft haar energie. Tijdens haar studie Arbeids- en Organisatie Psychologie heeft zij al enige ervaring opgedaan binnen recruitment bij een grote organisatie en ontdekte dat mensen helpen met het vinden van de juiste baan haar motiveert. Bij Newpeople zag ze de kans om voor zowel de kandidaten als de opdrachtgevers de perfecte match te vinden en een specialist te worden op het gebied van digitale ontwikkelingen. Ilse focust zich op de volgende rollen:  Service design Visual Design UX research User Experience (Technical) project management (Technical) program management Business Consultancy Business Development Digital Innovation (horizon 2&3) Agile Coaching Scrum Master Digital transformation Business Design Product Owner

Lees meer over Onze services

Lees meer