Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Ontmoet het team

De Newpeople’s zijn ambitieus, leergierig en halen voldoening uit het bouwen en onderhouden van relaties met opdrachtgevers, kandidaten en freelancers. We dagen onszelf elke dag uit om te blijven groeien en genieten van het werken met elkaar op het REMeiland in de Amsterdamse Houthavens.

Ben Holewijn
Founder & CEO
li

Het verhaal van Newpeople begint in 2006, het jaar waarin Ben ons recruitment bureau oprichtte. In 2020 is hij als founder nog steeds een belangrijk onderdeel van de organisatie, zowel als lid van het kernteam als wel als onderdeel van het Executive Search team van Newpeople.  Ben is een ervaren headhunter en heeft verschillende bekende community-fora opgezet, waaronder Online Tuesday en de Digital Transformers Awards. Daarnaast is hij mentor van een aantal succesvolle start-ups. Ben is een groot voorstander van open culturen en transparantie als een manier om verantwoordelijkheid te creëren. Zo is Ben de drijvende factor achter de radicale benadering van transparantie binnen Newpeople, een open book cultuur die een geweldig hulpmiddel is gebleken in de persoonlijke groei van mensen en de generatie van intrinsieke motivatie.

Hanneke Rinkes
Managing Director Executive Search
li

Hanneke is als Managing Director Executive Search verantwoordelijk Executive Search tak van Newpeople. Een rol die goed aansluit bij haar ervaring in Marketing, Sales en Consultancy, bij  ING, BSO en Unilever. Zo heeft ze 10 jaar in Engeland gewoond waar zij haar eigen onderneming heeft opgezet op het gebied van opleidingen. De afgelopen jaren was zij consultant/partner bij Tracks Executive Search. Bijdragen aan de vooruitgang van organisaties en mensen door hen te verbinden is wat haar drijft. Ze houdt van bouwen en groeien en koos er daarom voor om haar passie voor de Executive Search-professional bij Newpeople voort te zetten. In deze ondernemersomgeving ziet ze ruime kansen om bij te dragen aan de groei van organisaties en mensen in een steeds digitalere wereld. 

Michiel Hendriksen
Director Interim
li

Michiel is als Director Interim verantwoordelijk voor de Interim afdeling van Newpeople. Een rol die goed aansluit bij zijn kennis van en netwerk binnen de interim community. Binnen deze razendsnelle wereld haalt Michiel zijn energie uit het adviseren en  sparren met opdrachtgevers en interimmers over trending topics in de digitale wereld. Michiel gaat vanuit zijn jarenlange consultancy ervaring met jou op zoek naar een perfecte match voor jouw organisatie. Hoe ziet jouw team van de toekomst eruit?  Binnen de interim community pakt ons Interim Team opdrachten op binnen de volgende digitale domeinen: e-Commerce Data & CRM Online Marketing Digital Development

Francine Comstock
Director Recruitment Online, e-Commerce, Data & CRM
li

Als Director Recruitment Online, e-Commerce, Data & CRM is Francine verantwoordelijk voor het managen van de teams in deze domeinen. Een rol die perfect aansluit op haar 10+ jaar aan recruitment ervaring waarvan de basis in Londen ligt, waar ze specifiek voor de Nederlandse IT markt werkte. Francine haalt enthousiasme uit het koppelen van mensen en is altijd op zoek naar dat stukje extra waarde binnen een relatie. Ze benadert elke dag en elke functie energiek en positief. Naast haar managementfuncties houdt Francine zich bezig met Online Marketing vacatures voor seniors & managers.

Auke Walburg
Director International Recruitment
li

Auke is als Director International Recruitment verantwoordelijk voor de aansturing van de International tak van Newpeople. Een rol die perfect aansluit bij zijn 10+ jaar ervaring in international recruitment, waarvan een groot deel van zijn professionele leven in Australië. Tijdens zijn stage voor zijn Marketing Management-graad, verhuisde Auke naar Sydney en werd hij verliefd op de spannende wereld van Recruitment. Door zijn ervaring als expat heeft Auke een goed gevoel voor het verbinden van internationale professionals en bedrijven. Zijn passie? Het vinden van die ene perfecte kandidaat, de kandidaat waarvan niemand dacht dat hij bestaat. Binnen Team International zal Auke zich concentreren op de rollen van manager en directeur (waaronder veelal data & analytics vacatures). 

Werner Spronk
Director Recruitment Digital Development
li

Als partner van Newpeople en Director Recruitment Digital Development speelt Werner een cruciale rol binnen onze organisatie. Hij managet het Digital Development Team,  heeft een aantal key accounts onder zijn hoede en adviseert opdrachtgevers over ontwikkelingen in digitale transformatie, marketing en leiderschap. Een rol die perfect aansluit op zijn ervaring als eigenaar van zijn eigen bedrijf en passie voor het adviseren en begeleiden van mensen in het succesvol zijn in hun carrière. Binnen het Digital Development Team houdt Werner zich bezig met senior & manager rollen binnen digitale transformatie.

Lorraine Koevoets
Director Brand & Marketing
li

Als Director Brand & Marketing is Lorraine​ verantwoordelijk​ voor de aansturing van het Marketing & HRM team van Newpeople. Een rol waarin de zich bezighoudt met de interne communicatie als wel de externe communicatie van Newpeople bestaande uit o.a. branding, online ​marketing,​ ​community management,​ ​​social media, events, partnerships, en ​PR. ​Haar​ ​organisatorische​ ​skills​ ​zorgen​ ​ervoor dat​ ​ze​ ​op​ ​marketinggebied​ ​alle​ ​ballen​ hoog​ ​houdt​ ​en​ ​veel​ ​plezier​ ​heeft​ ​in haar​ ​veelzijdige​ ​werk.​ ​Lorraine​ ​gelooft​ ​in​ ​de​ ​kracht​ ​van​ ​pull​ ​marketing​ ​en​ ​community management,​ ​twee​ ​begrippen​ ​die​ ​beiden​ ​als​ ​basis​ ​fungeren​ ​voor​ ​de​ ​marketingstrategie van​ ​Newpeople.​ ​

Niekie Jansen
Director Executive Search
li

Niekie is als Director Executive Search onderdeel van de Executive Search tak van Newpeople. Niekie heeft een achtergrond bij een groot international executive search bureau.  Sinds 2008 werkte ze aan de invulling van een groot aantal CEO-, CFO-, CMO- en andere C-suite-benoemingen, en aan bestuursfuncties in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg, consumentenproducten, media, retail en andere sectoren. Bij Newpeople is Niekie sparringpartner voor bedrijven die een digitale strategie willen opzetten en adviseert ze over manieren om de volgende generatie digitale leiders aan te trekken. Niekie’s belangrijkste kwaliteit is dat ze opdrachtgevers kan helpen om anders te kijken naar talent.

Ruud Lemmens
Lead Recruitment Digital Development
li

Ruud is sinds 2013 werkzaam bij Newpeople waarbij hij zich richt op Digitale Transitie / Digital Development, meer specifiek het punt waar business en IT elkaar raken op strategisch niveau. Ruud​ ​is​ ​een​ ​volwaardig​ ​sparringpartner​ ​op​ ​het​ ​gebied​ ​van​ ​People,​ ​Product, Platform​ ​en​ ​Proces.​ ​Hij ​is​ ​zowel​ ​open​ ​en​ ​humorvol​ ​als​ ​analytisch​ ​en​ ​kritisch,​ eigenschappen waardoor hij​ ​moeiteloos​ ​verbinding weet​ ​te​ ​maken. Ruud is als Lead Recruitment Digital Development verantwoordelijk voor rollen binnen het Digital Development domein.

Lodi van der Mark
Lead Recruitment e-Commerce
li

Lodi​ ​is​ als Lead Recruitment onderdeel van het e-Commerce Team van Newpeople. Een rol waarin hij sinds 2012 werkzaam is en een groot netwerk binnen heeft opgebouwd. Lodi helpt e-Commerce organisaties op Director​ ​en​ ​(Senior)​ ​Management niveau met de inrichting op uitvoerend en strategisch gebied. Als​ ​gesprekspartner​ ​is​ ​Lodi​ ​open, nieuwsgierig​ ​en​ ​persoonlijk​. De rollen waar hij zich op focust zijn de Senior en Manager vacatures binnen het e-Commerce domein.

Corwin in den Eng
Senior Consultant Recruitment Online Marketing
li

Corwin is binnen de Recruitment tak van Newpeople verantwoordelijk voor het online marketing domein. Corwin heeft een achtergrond als ondernemer en digital transformation consultant. Daarnaast is hij actief in verschillende ondernemingen/startups als coach, investeerder en raad van advies. Corwin heeft een gedreven instelling, ondernemende mindset en een gestructureerde werkwijze. Door zijn ervaring en persoonlijkheid wordt hij als een strategische sparringpartner ervaren voor het vervullen/oplossen van vraagstukken. Corwin houdt zich als Senior Consultant Recruitment Online Marketing bezig met Online Marketing vacatures.

Alice Eefting
Senior Consultant International Recruitment
li

Als senior consultant in het International Recruitment Team bij Newpeople helpt Alice organisaties om buiten de grenzen te groeien. Haar studie communicatie volbracht ze in Nederland, België en Frankrijk. Tijdens deze internationale ervaringen ontstond haar passie voor het ontmoeten van mensen van over de hele wereld.Bij Newpeople verbindt ze nu ambitieuze kandidaten met de juiste ervaring en competenties aan de meest veelbelovende internationale organisaties wereldwijd. Alice focust zich binnen haar team vooral op Senior, Manager & Lead posities.

Caran Tanke
Senior Consultant Recruitment Data & CRM
li

Caran is als Senior Consultant onderdeel van het Data & CRM Team van Newpeople. Door haar nieuwsgierige karakter en oprechte interesse in mensen is ze Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht gaan studeren. Om ook meer met haar commerciële talenten te doen, heeft ze vervolgens Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Hierna is Caran gaan werken bij YER, waarbij zij verantwoordelijk was voor de begeleiding en coaching van talentvolle technische kandidaten en het invullen van strategische rollen. Bij De Bijenkorf en Dance4Life heeft zij vervolgens bredere werkervaring opgedaan. Haar wens om “people attached” te werken heeft haar doen terugkeren in het recruitmentvak.

Coen van Acker
Consultant Interim Online Marketing
li

Coen is binnen het Interim Team verantwoordelijk voor de online marketing community. Een rol die goed aansluit bij zijn ervaring bij een internationale recruitment organisatie in de olie- en gasindustrie. Na hier de fijne kneepjes van het vak te hebben geleerd was het voor Coen tijd voor een stap in de digitale wereld bij Newpeople. Tezamen met het opbouwen van een persoonlijke relatie hecht Coen waarde aan het bieden van unieke uitdagingen voor kandidaten en excellente service aan opdrachtgevers. Hij focust zich binnen zijn team op de volgende interim rollen: Digital Marketing Lead  SEO/SEA Content Social Display Programmatic Performance Marketeer Growth Hacking E-mail Marketing

Victoria Schumacher
Consultant International Recruitment e-Commerce
li

Als Consultant in Team International Recruitment bij Newpeople helpt Victoria organisaties te groeien binnen de digitale economie. Dit doet zij door te focussen op talent, ambitie en persoonlijkheid. Met haar internationaal-georiënteerde achtergrond en werkervaring binnen werving & selectie is het haar passie om via een persoonlijke benadering gedreven professionals te verbinden met toonaangevende internationale organisaties. Binnen haar team focust Victoria zich op e-Commerce en Marketplace vacatures.

Lucas Steijn
Consultant Recruitment Digital Development
li

Als consultant in het Digital Development team is Lucas verantwoordelijk voor de community van Product Owners, Product Managers en Scrum Masters. Met zijn ervaring, zijnde onder andere het runnen van een tech startup, verschillende sales functies en het spelen van professioneel basketbal, is Lucas een gewaardeerde sparringpartner die een nieuw inzicht kan bieden in jouw situatie. Hij heeft daarnaast een open persoonlijkheid en is gemakkelijk in de omgang, een prettige combinatie met zijn strategische en analytische manier van denken. Eigenschappen die perfect van pas komen in zijn zoektocht naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Puck Schelstraete
Consultant Interim Digital Development
li

Puck is als onderdeel van het Interim Team verantwoordelijk voor de digital development community. Ze heeft een mensgerichte focus waarbij het ontdekken van jouw kernwaarden en ambitie centraal staan om zo tot een kwalitatieve bemiddeling te kunnen komen. Haar grootste plezier binnen recruitment is het vinden van die perfecte match. Een match die je zelf niet gevonden zou hebben. Puck begon haar carrière bij een grotere corporate als sales- en recruitment consultant gespecialiseerd in sales profielen. Na meer dan twee jaar ervaring opgedaan te hebben in recruitment consultancy is Puck uitgegroeid tot waardevolle sparringpartner voor huidige, en te verwachten beschikbare interim rollen. Dit zijn onder andere: Service design Visual Design UX research User Experience (Technical) project management (Technical) program management Business Consultancy  Business Development Digital Innovation (horizon 2&3) Agile Coaching Scrum Master Digital transformation Business Design Product Owner

Jeroen Goos
Consultant Interim e-Commerce
li

Binnen ons Interim Team is Jeroen verantwoordelijk voor de e-Commerce community. Na zijn zes jaar werkervaring bij de marine, koos Jeroen voor een uitdagende kans in de digitale wereld bij Newpeople. Jeroen is nieuwsgierig en zijn manier van werken is open en persoonlijk. Hij is gedreven om voor zowel opdrachtgever als professional de ideale werksituatie te creëren en zo mensen écht blij te maken met hun werk. Binnen zijn team houdt Jeroen zich bezig met de volgende rollen: e-Commerce Managers Marketplace Managers/Specialisten Category Managers Conversie Specialisten Webshop Managers Online Merchandisers Head of e-Commerce/Director e-Commerce

Sebastiaan Belder
Consultant Interim Online Marketing
li

Binnen het Newpeople Interim Team is Sebastiaan verantwoordelijk voor alle opdrachten met een focus op het domein online marketing. Sebastiaan haalt energie uit het persoonlijke aspect van deze functie. Het opbouwen van lange termijn relaties met opdrachtgevers en kandidaten om zo keer op keer een perfecte match te garanderen, daar ligt dan ook zijn specialiteit. Zijn netwerk bestaat met name uit organisaties in start-up en scale-up fase die binnen en buiten NL opereren. Hierbinnen focust hij zich op de volgende interim rollen: Digital Marketing Lead  SEO/SEA Content Social Display Programmatic Performance Marketeer Growth Hacking E-mail Marketing

Ilse Olivier
Consultant Interim Digital Development
li

Ilse is als onderdeel van het Interim Team verantwoordelijk voor de digital development community. Het begrijpen van gedrag en ontdekken wat mensen motiveert geeft haar energie. Tijdens haar studie Arbeids- en Organisatie Psychologie heeft zij al enige ervaring opgedaan binnen recruitment bij een grote organisatie en ontdekte dat mensen helpen met het vinden van de juiste baan haar motiveert. Bij Newpeople zag ze de kans om voor zowel de kandidaten als de opdrachtgevers de perfecte match te vinden en een specialist te worden op het gebied van digitale ontwikkelingen. Ilse focust zich op de volgende rollen:  Service design Visual Design UX research User Experience (Technical) project management (Technical) program management Business Consultancy Business Development Digital Innovation (horizon 2&3) Agile Coaching Scrum Master Digital transformation Business Design Product Owner

Daniel Keates
Consultant Interim Data & CRM
li

Daniel is verantwoordelijk voor alle Data & CRM opdrachten binnen het Interim Team van Newpeople. Met een drive om mensen blij te maken in hun werk, verbindt hij professionals graag met passende opdrachten om een ​​ideale werksituatie te creëren voor zowel de klant als professional. Daniel heeft een bachelorgraad in Human Resources Management en een masterdiploma in beleid, communicatie en organisatie. Hij begon zijn loopbaan in recruitment bij een datagedreven recruitment bedrijf waardoor hij interesse kreeg in de wereld van analytics en data. Met deze ervaring is het geen verrassing dat Daniel zich focust op de volgende interim rollen: Data & Analytics Manager Marketing Intelligence Manager CRM Manager (Technisch) Webanalist CRO Specialist Marketing Automation Specialist Database Marketeer Business Analist Data Analist Data Scientist Pricing Specialist Salesforce / Oracle Cloud Specialist Visualisatie Expert

Loes Kleijngeld
Brand & Marketing Specialist
li

Loes is als Brand & Marketing Specialist onderdeel van het marketing team van Newpeople. Ze is verantwoordelijk voor de branding, (online) marketing, PR, social media, website, communicatie en events. Een logisch vervolg op haar studie in Marketing & Branding aan het Amsterdam Fashion Institute. Met een interesse in mensen, cultuur en tekst creëert Loes nieuwe manieren van inspirerende communicatie.

Fleur Waijenberg
Stagiaire Brand & Marketing
li

Fleur is de alleskunner binnen het Newpeople Brand & Marketing Team. Als Stagiaire Brand & Marketing houdt Fleur zich bezig met de interne en externe communicatie van Newpeople. Ze beweegt zich als spin in het web door de organisatie en helpt de teams met organisatorische taken. Een rol die perfect bij haar zorgzame & georganiseerde persoonlijkheid past. 

Meike van Kempen
Stagiaire Brand & Marketing
li

Meike is als stagiaire onderdeel van het het Brand & Marketing team. Ze zal zich vooral focussen op branding, (online) marketing, PR, social media, website, communicatie en events. Meike studeert International Business aan de Hogeschool Utrecht. Ze hoopt dat ze tijdens haar stage haar geleerde theorie in de praktijk kan uitvoeren en haar professionele vaardigheden kan ontwikkelen. 

Yorick Demeijer
Stagiair Recruitment
li

Yorick loopt stage bij Newpeople en werkt samen met het Digital Development & Data team. Hij doet onderzoek naar leiderschap stijlen, persoonlijke groei van freelancers en het optimaliseren van het aanname proces.  Yorick behaalde eerst zijn bachelor Psychologie en volgt nu de master Social, Health and Organisational Psychology aan de Universiteit van Utrecht. Alle kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn studie hoopt hij bij Newpeople in de praktijk te kunnen brengen.

Misja Heller
Finance Controller
li

Misja is samen met Marc verantwoordelijk voor alles wat met Finance te maken heeft bij Newpeople. Als Finance Controller overziet hij alle uitgaande en inkomende facturen. Daarnaast zorgt hij voor alle communicatie met onze interim-professionals met betrekking tot de betaling van facturen. 

Marc Post
Finance Administrator
li

Marc is samen met Misja verantwoordelijk voor alles wat met Finance te maken heeft bij Newpeople. Als Finance Administrator overziet hij alle uitgaande en inkomende facturen. Daarnaast zorgt hij voor alle communicatie met onze interim-professionals met betrekking tot de betaling van facturen.