Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Ontmoet het team

De Newpeople’s zijn ambitieus, leergierig en halen voldoening uit het bouwen en onderhouden van relaties met opdrachtgevers, kandidaten en freelancers. We dagen onszelf elke dag uit om te blijven groeien en genieten van het werken met elkaar op het REMeiland in de Amsterdamse Houthavens.

Ben Holewijn
Founder
li

De carrière van Ben begon als consultant bij KPMG Management Consultants, waar hij bedrijven hielp bij het implementeren van cultuurveranderingen en senior managers ondersteunde in de transitie naar digitaal leiderschap. Vervolgens werkte hij nog enkele jaren voor een plaatselijk recruitmentbureau, waar hij zich ontwikkelde tot expert in executive search en interim management. Uiteindelijk begon Ben een succesvol eigen bedrijf dat hij doorverkocht aan een investeringsmaatschappij. In 2006 richtte hij Newpeople op en is hij nu zelf lid van het kernteam. Ben heeft verschillende bekende community-fora opgezet, waaronder Online Tuesday en Digital Transformers. Daarnaast is hij mentor van een aantal succesvolle start-ups.

Saskia Wagenmakers
Managing Director
li

Saskia’s passie ligt in de digitale wereld en het werken met mensen. De afgelopen 20 jaar heeft zij gewerkt op executive management functies bij toonaangevende digitale marketing bureaus, media bedrijven en start-ups. In haar laatste baan was Saskia Managing Director van het online marketing performance bureau iProspect en Board Member van Dentsu Aegis Network. In een digitale wereld waarin technologische innovaties elkaar steeds sneller opvolgen, gelooft Saskia erin dat de mens het verschil gaat blijven maken. Het helpen van bedrijven bij hun digitale transformatie en welke mensen, teams en leiderschap hierbij nodig zijn, is waar haar passie ligt.  

Werner Spronk
Cel Lead Digital Development & Data
li

Werner is Cel Lead Digital Development & Data en managet de teams in deze domeinen. Daarnaast heeft hij een aantal key accounts onder zijn hoede en adviseert hij opdrachtgevers over digitale transformatie ontwikkeling en marketing en leiderschap. Voordat Werner bij Newpeople kwam, was hij manager van verkoopteams en had hij zijn eigen bedrijf. Werner behaalde zijn master in Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Lodi van der Mark
Team Lead e-Commerce
li

Lodi​ ​is​ ​sinds​ ​2012​ ​werkzaam​ ​bij​ ​Newpeople​ ​en​ ​als​ ​lead​ ​verantwoordelijk​ ​voor​ ​de community​ ​e-Commerce.​ ​Met​ ​een​ ​groot​ ​netwerk​ ​op​ ​Director​ ​en​ ​(Senior)​ ​Management niveau​ ​is​ ​Lodi​ ​in​ ​staat​ ​bedrijven​ ​te​ ​helpen​ ​hoe​ ​de​ ​e-commerce​ ​organisatie zich​ ​op​ ​zowel uitvoerend​ ​als​ ​strategisch​ ​niveau​ in kan richten.​ ​Als​ ​gesprekspartner​ ​is​ ​Lodi​ ​open, nieuwsgierig​ ​en​ ​persoonlijk​.

Lorraine Koevoets
Lead Brand, Marketing & Communities
li

Lorraine​ ​is​ ​sinds​ ​februari​ ​2014​ ​werkzaam​ ​bij​ ​Newpeople​ en​ ​is​ ​o.a.​ ​verantwoordelijk​ voor de aansturing van het Marketing & HRM team en branding, online ​marketing,​ ​community management,​ ​​social media, events, partnerships,​ ​PR en​ ​interne​ ​communicatie​. ​Haar​ ​organisatorische​ ​skills​ ​zorgen​ ​ervoor dat​ ​ze​ ​op​ ​marketinggebied​ ​alle​ ​ballen​ ​bij​ ​Newpeople​ ​hoog​ ​houdt​ ​en​ ​veel​ ​plezier​ ​heeft​ ​in haar​ ​veelzijdige​ ​werk.​ ​Lorraine​ ​gelooft​ ​in​ ​de​ ​kracht​ ​van​ ​pull​ ​marketing​ ​en​ ​community management,​ ​twee​ ​begrippen​ ​die​ ​beiden​ ​als​ ​basis​ ​fungeren​ ​voor​ ​de​ ​marketingstrategie van​ ​Newpeople.​ ​De​ ​passie​ ​en​ ​interesse​ ​voor​ ​marketing​ ​en​ ​communicatie​ ​is​ ​ontstaan tijdens​ ​haar​ ​studie​ ​Communicatie,​ ​die​ ​ze​ ​in​ ​2014​ ​succesvol​ ​afrondde​ ​aan​ ​de​ ​Hogeschool Leiden.

Delano Brand
Team Lead International
li

Als Senior Consultant International helpt Delano organisaties om buiten de landsgrenzen verder te groeien. Zo was hij verantwoordelijk voor het opzetten van het eerste team voor het nieuwe Amsterdamse kantoor van de winkelapp Wish. Delano is gespecialiseerd in het vinden van de juiste combinatie van talent, ervaring en talenkennis binnen het digitale domein. Hij werkte enige tijd in Engeland voor een digitale start-up en heeft zijn internationale netwerk op dit gebied sindsdien continu uitgebreid. Ook werkte hij bij een pensioenfonds, waar hij verantwoordelijk was voor het opzetten van een verkoopafdeling. Deze ervaring gebruikt hij nu bij Newpeople om het bedrijf internationaal te laten groeien. Delano behaalde zijn Bachelor Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ruud Lemmens
Lead Consultant Digital Transformation
li

Ruud​ ​is​ ​sinds​ ​2013​ ​werkzaam​ ​bij​ ​Newpeople​ ​waarbij​ ​hij​ ​zich​ ​richt​ ​op​ ​Digitale​ ​Transitie​ ​/ Digital​ ​Development,​ ​meer​ ​specifiek​ ​waar​ ​business​ ​en​ ​IT​ ​elkaar​ ​raken​ ​op​ ​strategisch niveau.​ ​Ruud​ ​is​ ​een​ ​volwaardige​ ​sparringpartner​ ​op​ ​het​ ​gebied​ ​van​ ​People,​ ​Product, Platform​ ​en​ ​Proces.​ ​Ruud​ ​is​ ​zowel​ ​open​ ​en​ ​humorvol​ ​als​ ​analytisch​ ​en​ ​kritisch,​ ​hiermee weet​ ​hij​ ​moeiteloos​ ​verbinding​ ​te​ ​maken.​ ​Na​ ​het​ ​succesvol​ ​afronden​ ​van​ ​zijn​ ​studie Rechtsgeleerdheid​ ​aan​ ​de​ ​Universiteit​ ​Leiden​ ​is​ ​Ruud​ ​gestart​ ​als​ ​management​ ​trainee​ ​en consultant​ ​bij​ ​Ormit.​ ​Hierbij​ ​heeft​ ​hij​ ​werkervaring​ ​opgedaan​ ​bij​ ​o.a.​ ​KWF Kankerbestrijding​ ​en​ ​Rabobank​ ​International.

Francine Comstock
Team Lead Online & Marketing
li

Francine is in maart 2019 bij Newpeople gestart, een stap waarbij ze 10+ jaar aan recruitment ervaring met zich meebracht. Een berg aan ervaring waarvan de basis in Londen ligt, waar ze specifiek voor de Nederlandse IT markt werkte. Na een korte pauze van het recruitment werk - gevuld als Fundraise Manager voor Dance4Life - is ze nu “back in the game” als Team Lead van de (Online)Marketing community. Een rol waarin ze zich samen met haar team specialiseert in high-level on- en offline marketing vacatures. Francine haalt enthousiasme uit het koppelen van mensen en is altijd op zoek naar dat stukje extra waarde binnen een relatie. Ze benadert elke dag en functie energiek en positief.

Niekie Jansen
Senior Consultant Executive Search
li

Niekie heeft een achtergrond bij een groot international executive search bureau.  Sinds 2008 werkte ze aan de invulling van een groot aantal CEO-, CFO-, CMO- en andere C-suite-benoemingen, en aan bestuursfuncties in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg, consumentenproducten, media, retail en andere sectoren. Bij Newpeople is Niekie sparringpartner voor bedrijven die een digitale strategie willen opzetten en adviseert ze over manieren om de volgende generatie digitale leiders aan te trekken. Niekie’s belangrijkste kwaliteit is dat ze opdrachtgevers kan helpen om anders te kijken naar talent. Niekie behaalde haar Bachelor en Master Internationale Economie van de Universiteit van Maastricht.

Michiel Hendriksen
Senior Consultant Interim e-Commerce
li

Binnen het Newpeople Interim Solutions Team is Michiel verantwoordelijk voor de e-commerce community, met een focus op traffic en conversie. Michiel haalt energie uit het sparren met opdrachtgevers en interimmers over trending topics in de digitale wereld. Michiel studeerde aan de Universiteit van Utrecht en behaalde daar zijn bachelor. Daarnaast heeft hij een master in Innovation in European Business, die hij behaalde aan de University College Cork in Ierland.

Thijs Speet
Senior Consultant Interim UX & Product Development
li

Thijs​ ​is​ ​eindverantwoordelijk​ ​voor​ ​alle​ ​interim​ ​opdrachten​ ​binnen​ ​het​ ​domein​ ​UX​ ​en vervult​ ​een​ ​centrale​ ​rol​ ​binnen​ ​de​ ​UX​ ​community​ ​in​ ​Nederland.​ ​Daarnaast​ ​werkt​ ​hij nauw​ ​samen​ ​met​ ​collega’s​ ​aan​ ​interim​ ​opdrachten​ ​op​ ​het​ ​terrein​ ​van​ ​Digital​ ​Product Owners​ ​en​ ​Project​ ​Managers.​ ​Thijs​ ​is​ ​mede​ ​organisator​ ​van​ ​de​ ​product​ ​owner​ ​hub​ ​en​ ​UX hub.​ ​Hij​ ​werkt​ ​aan​ ​opdrachten​ ​voor​ ​de​ ​grotere​ ​organisaties​ ​van​ ​Nederland​ ​in​ ​sectoren als​ ​banking,​ ​travel,​ ​retail,​ ​digital​ ​agency,​ ​etc.​ ​Thijs​ ​heeft​ ​de​ ​Bachelor​ ​Management Economie​ ​&​ ​Recht,​ ​met​ ​een​ ​minor​ ​in​ ​consultancy,​ ​succesvol​ ​afgerond.​ ​Daarnaast​ ​heeft Thijs​ ​een​ ​topsport​ ​verleden​ ​in​ ​zeilen.​ ​Na​ ​de​ ​combinatie​ ​van​ ​topsport​ ​en​ ​studie​ ​is​ ​Thijs zijn​ ​carrière​ ​begonnen​ ​met​ ​een​ ​traineeship​ ​bij​ ​Brunel,​ ​waar​ ​hij​ ​verantwoordelijk​ ​was voor​ ​de​ ​bemiddeling​ ​van​ ​interim​ ​specialisten.

Caran Tanke
Senior Consultant Digital Analytics & Data
li

Caran is als Senior Consultant onderdeel van het Digital Analytics & Data Team van Newpeople. Door haar nieuwsgierige karakter en oprechte interesse in mensen is ze Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht gaan studeren. Om ook meer met haar commerciële talenten te doen, heeft ze vervolgens Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Hierna is Caran gaan werken bij YER, waarbij zij verantwoordelijk was voor de begeleiding en coaching van talentvolle technische kandidaten en het invullen van strategische rollen. Bij De Bijenkorf en Dance4Life heeft zij vervolgens bredere werkervaring opgedaan. Haar wens om “people attached” te werken heeft haar doen terugkeren in het recruitmentvak.

Geraldine Lakeman
Consultant e-Commerce
li

Sinds oktober 2018 is Geraldine werkzaam bij Newpeople als Consultant e-Commerce & Category Management. Onze digitale wereld is continu in beweging, wat maakt dat haar interesse in de digitale markt sterk is gegroeid. Geraldine is verantwoordelijk voor werving en selectie van professionals, managers en directors op het gebied van e-Commerce met een focus op rollen die als doel hebben om online sales te genereren. Dankzij haar persoonlijke benadering, oprechte interesse in mensen en integriteit weet ze de juiste klik te vinden en daardoor de juiste verbinding te leggen tussen klant en kandidaat.

Lucas Steijn
Consultant Digital Transformation
li

Als consultant in het Digital Development team is Lucas verantwoordelijk voor de community van de Product Owners, Product Managers, and Scrum Masters. Lucas heeft zes jaar in Amerika gestudeerd en daar tevens college basketbal gespeeld. In 2009 kwam hij terug in Amsterdam en heeft hij verschillende sales functies bekleed, prof basketbal gespeeld en een tech startup gerund. Lucas heeft een open persoonlijkheid en is gemakkelijk in de omgang, samen met zijn strategische en analytische manier van denken is hij een gewaardeerde sparringpartner en creëert hij de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Corwin in den Eng
Consultant Online Marketing
li

Corwin is een ervaren consultant die de (online) business van zijn relaties laat bloeien. Hij heeft een groot netwerk van managers en directeuren in verschillende branches opgebouwd door zijn rol als trainer / consultant en bestuurslid van verschillende bedrijven. De reden achter zijn rol als consultant is gebaseerd op het feit dat hij van toegevoegde waarde wil zijn voor kandidaten die op zoek zijn naar een plek om te groeien en hun talenten te maximaliseren. Als Consultant Online Marketing helpt hij bedrijven transformeren in deze tijd van digitalisering door de talenten te zoeken die in staat zijn om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Om zichzelf, zijn denkwijze en zijn perspectief opnieuw uit te vinden, doet Corwin elke maand iets uit zijn comfort zone.

Alice Eefting
Consultant International
li

Als consultant in het internationale team bij Newpeople helpt Alice organisaties om buiten de grenzen te groeien. Haar studie communicatie volbracht ze in Nederland, België en Frankrijk. Tijdens deze internationale ervaringen ontstond haar passie voor het ontmoeten van mensen van over de wereld. Bij Newpeople verbindt ze nu ambitieuze kandidaten met de juiste ervaring en competenties aan de meest veelbelovende internationale organisaties wereldwijd.

Lucia Dees
HRM & Contract Manager
li

Lucia is sinds april 2019 bij Newpeople werkzaam als HRM & Contract Manager.  Lucia is afgestudeerd in Human Resource Management en heeft naast haar studie ervaring opgedaan bij verschillende multinationals. Naast het helpen opzetten van de HR backoffice heeft zij projecten op het gebied van Employer Branding opgezet. Met deze ervaring en haar passie voor kwaliteit en ontwikkeling ondersteunt Lucia Newpeople bij alle groeidoelstellingen. 

Jan Sparnaaij
Consultant Interim Digital Analytics & Data
li

Jan is als consultant onderdeel van het Data team van Newpeople en is verantwoordelijk voor alle interim opdrachten binnen het data en digital analytics domein. Na zijn universitaire studie heeft Jan inhoudelijke ervaring opgedaan binnen het data- en bedrijfskundige landschap. Jan houdt van het (door)ontwikkelen van de vele kansen in de markt. Met het (uit)bouwen van verschillende (data) teams zat hij met name aan de proceskant van de business. Zijn hart ligt echter bij het helpen van mensen. Bij Newpeople zag hij de kans om met zijn netwerk- en commerciële kwaliteiten zowel de klant als de professional te helpen. In een groeiend team komt zowel de ondernemende als menselijke persoonlijkheid van Jan volledig tot zijn recht.

Ilse Olivier
Consultant Interim Digital Development
li

Ilse is een consultant in het digital development team met de focus op interim. Ze is afgestudeerd in Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de universiteit van Groningen. Het begrijpen van gedrag en ontdekken wat mensen motiveert geeft haar energie. Tijdens haar studie heeft zij al enige ervaring opgedaan binnen recruitment bij een grote organisatie en ontdekte dat mensen helpen met het vinden van de juiste baan haar motiveert. Bij Newpeople zag ze de kans om voor zowel de kandidaten als de klanten de perfecte match te vinden en een specialist te worden op het gebied van Digitale ontwikkelingen.

Gabriëlle van Lakwijk
Consultant Digital Analytics & Data
li

Gabriëlle is als Consultant onderdeel van het Digital Analytics & Data Team van Newpeople. Gabriëlle heeft werkervaring opgedaan binnen digital marketing en voor verschillende multinationals. Ze  behaalde een bachelor in Media Marketing, een bachelor in Filosofie en een master in Arts en Culture.

Noortje Schipper
Consultant Multichannel Marketing
li

Noortje is verantwoordelijk voor de Multichannel Marketing community van Newpeople. Met een Bachelor in Business Administration van Hotelschool The Hague (Amsterdam) brengt ze management en mensenkennis samen om de perfecte match te creëren voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Het is Noortje’s ambitie de allerbeste te worden in haar community door middel van haar enthousiasme, liefde voor netwerken, positieve houding en energie. Ze kijkt er naar uit je te ontmoeten en met je samen te werken!

Coen van Acker
Consultant Interim Online Marketing
li

Coen is sinds januari 2019 werkzaam bij Newpeople en is binnen het interim team verantwoordelijk voor de online marketing community. Na het behalen van zijn bachelor Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam is hij zijn carrière gestart bij een internationale recruitment organisatie in de olie- en gasindustrie. Na hier de fijne kneepjes van het vak te hebben geleerd was het voor Coen tijd voor een stap in de digitale wereld bij Newpeople. Tezamen met het opbouwen van een persoonlijke relatie hecht Coen waarde aan het bieden van unieke uitdagingen voor kandidaten en excellente service aan opdrachtgevers.

Victoria Schumacher
Consultant International
li

Als Consultant in team International bij Newpeople helpt Victoria organisaties te groeien binnen de digitale economie. Dit doet zij door te focussen op talent, ambitie en persoonlijkheid. Met haar internationaal-georiënteerde achtergrond en werkervaring binnen werving & selectie is het haar passie om via een persoonlijke benadering gedreven professionals te verbinden met toonaangevende internationale organisaties.

Loes Kleijngeld
Brand & Marketing Specialist
li

Loes is sinds maart 2019 de nieuwste aanwinst binnen het marketing team van Newpeople. Als branding alumnus van het Amsterdam Fashion Institute is Loes verantwoordelijk voor de branding, (online) marketing, PR, social media, website, communicatie en events. Met een interesse in mensen, cultuur en tekst creëert Loes nieuwe manieren van inspirerende communicatie.

Daniel Keates
Consultant Interim Digital Analytics & Data
li

Daniel is verantwoordelijk voor alle interim opdrachten binnen het Digital Analytics & Data team van Newpeople. Met een drive om mensen blij te maken in hun werk, verbindt hij professionals graag met passende opdrachten om een ​​ideale werksituatie te creëren voor zowel de klant als professional. Hij heeft een bachelorgraad in Human Resources Management en een masterdiploma in beleid, communicatie en organisatie. Hij begon zijn loopbaan in recruitment bij een datagedreven recruitment bedrijf waardoor hij interesse kreeg in de wereld van analytics en data.

Sebastiaan Belder
Consultant Interim International
li

Binnen het Newpeople Interim Solutions Team is Sebastiaan verantwoordelijk voor alle interim opdrachten van de International desk met een focus op het domein online marketing. Zijn netwerk bestaat met name uit organisaties in start-up en scale-up fase die binnen en buiten NL opereren.

Fleur Waijenberg
Marketing & Office Assistant
li

Fleur is sinds juli 2019 werkzaam als Marketing & Office Assistent bij het Marketing team. Zij zal zich bezighouden met de branding, (online) marketing, PR, social media, website, communicatie, Officemanagement en events.

Fleur de Bueger
Researcher
li

Sinds februari 2019 is Fleur Researcher bij Newpeople. Daarnaast is ze bezig met het schrijven van haar master scriptie aan de VU. Bij Newpeople  helpt ze consultants de juiste kandidaten vinden.

George Freriks
Principal Consultant Executive Search
li

George Freriks is Senior Consultant Executive Search bij Newpeople. George werkt vanuit zijn eigen ervaring als directeur bij verschillende media- en onlinebedrijven. Hij was eerder directeur van een Keuls bedrijf in satellietdiensten, en hij woonde een tijd in Los Angeles waar hij Nederlandse bedrijven ondersteunde in het uitrollen van hun digitale diensten. Verder is hij als oprichter en investeerder betrokken geweest bij diverse andere bedrijven. Naast zijn werk voor Newpeople reist George met groepen managers de wereld rond om op de hoogte te blijven van digitale innovaties. Het bracht hem o.a. in China, Japan, Korea, Israël en de Verenigde Staten, en leverde hem een uitgebreid internationaal netwerk op.

Marc Post
Financial Specialist
li

Marc​ ​is​ ​de​ ​spil​ ​in​ ​de​ ​financiële​ ​administratie.​ ​Alle​ ​uitgaande​ ​en​ ​inkomende​ ​facturen​ ​en bankmutaties​ ​gaan​ ​over​ ​zijn​ ​scherm.​ ​Daarnaast​ ​verzorgt​ ​hij​ ​de​ ​communicatie​ ​met​ ​al onze​ ​interim-professionals​ ​omtrent​ ​betalingen​ ​van​ ​hun​ ​facturen.​ ​Hij​ ​vormt​ ​samen​ ​met Misja​ ​het​ ​finance​ ​team​ ​van​ ​Newpeople.

Misja Heller
Financial Controller
li

Misja​ ​is​ ​sinds​ ​2006​ ​verantwoordelijk​ ​voor​ ​alles​ ​wat​ ​met​ ​Finance​ ​te​ ​maken​ ​heeft​ ​binnen Newpeople.​ ​Vanuit​ ​een​ ​brede​ ​ervaring​ ​op​ ​het​ ​gebied​ ​van​ ​recruitment​ ​en​ ​en​ ​interim adviseert​ ​hij​ ​ook​ ​regelmatig​ ​gevraagd​ ​en​ ​ongevraagd​ ​binnen​ ​de​ ​gehele​ ​organisatie​ ​op het​ ​gebied​ ​van​ ​Finance,​ ​HRM​ ​en​ ​ondernemingsvraagstukken.