Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Ontmoet het team

De Newpeople’s zijn ambitieus, leergierig en halen voldoening uit het bouwen en onderhouden van relaties met opdrachtgevers, kandidaten en freelancers. We dagen onszelf elke dag uit om te blijven groeien en genieten van het werken met elkaar op het REMeiland in de Amsterdamse Houthavens.

Ben Holewijn
Founder & CEO
li

Het verhaal van Newpeople begint in 2006, het jaar waarin Ben ons recruitment bureau oprichtte. In 2020 is hij als founder nog steeds een belangrijk onderdeel van de organisatie, zowel als lid van het kernteam als wel als onderdeel van het Executive Search team van Newpeople.  Ben is een ervaren headhunter en heeft verschillende bekende community-fora opgezet, waaronder Online Tuesday en de Digital Transformers Awards. Daarnaast is hij mentor van een aantal succesvolle start-ups. Ben is een groot voorstander van open culturen en transparantie als een manier om verantwoordelijkheid te creëren. Zo is Ben de drijvende factor achter de radicale benadering van transparantie binnen Newpeople, een open book cultuur die een geweldig hulpmiddel is gebleken in de persoonlijke groei van mensen en de generatie van intrinsieke motivatie.

Hanneke Rinkes
Managing Director Executive Search
li

Hanneke is als Managing Director Executive Search verantwoordelijk Executive Search tak van Newpeople. Een rol die goed aansluit bij haar ervaring in Marketing, Sales en Consultancy, bij  ING, BSO en Unilever. Zo heeft ze 10 jaar in Engeland gewoond waar zij haar eigen onderneming heeft opgezet op het gebied van opleidingen. De afgelopen jaren was zij consultant/partner bij Tracks Executive Search. Bijdragen aan de vooruitgang van organisaties en mensen door hen te verbinden is wat haar drijft. Ze houdt van bouwen en groeien en koos er daarom voor om haar passie voor de Executive Search-professional bij Newpeople voort te zetten. In deze ondernemersomgeving ziet ze ruime kansen om bij te dragen aan de groei van organisaties en mensen in een steeds digitalere wereld. 

Werner Spronk
Director Executive Search
li

Als partner van Newpeople en Director Executive Search speelt Werner een cruciale rol binnen onze organisatie. Hij managet het Digital Development Team,  heeft een aantal key accounts onder zijn hoede en adviseert opdrachtgevers over ontwikkelingen in digitale transformatie, marketing en leiderschap. Een rol die perfect aansluit op zijn ervaring als eigenaar van zijn eigen bedrijf en passie voor het adviseren en begeleiden van mensen in het succesvol zijn in hun carrière. Binnen het Digital Development Team houdt Werner zich bezig met senior & manager rollen binnen digitale transformatie.

Michiel Hendriksen
Director Interim
li

Michiel is als Director Interim verantwoordelijk voor de Interim afdeling van Newpeople. Een rol die goed aansluit bij zijn kennis van en netwerk binnen de interim community. Binnen deze razendsnelle wereld haalt Michiel zijn energie uit het adviseren en  sparren met opdrachtgevers en interimmers over trending topics in de digitale wereld. Michiel gaat vanuit zijn jarenlange consultancy ervaring met jou op zoek naar een perfecte match voor jouw organisatie. Hoe ziet jouw team van de toekomst eruit?  Binnen de interim community pakt ons Interim Team opdrachten op binnen de volgende digitale domeinen: e-Commerce Data & CRM Online Marketing Digital Development

Lorraine Koevoets
Director Brand & Marketing
li

Als Director Brand & Marketing is Lorraine​ verantwoordelijk​ voor de aansturing van het Marketing & HRM team van Newpeople. Een rol waarin de zich bezighoudt met de interne communicatie als wel de externe communicatie van Newpeople bestaande uit o.a. branding, online ​marketing,​ ​community management,​ ​​social media, events, partnerships, en ​PR. ​Haar​ ​organisatorische​ ​skills​ ​zorgen​ ​ervoor dat​ ​ze​ ​op​ ​marketinggebied​ ​alle​ ​ballen​ hoog​ ​houdt​ ​en​ ​veel​ ​plezier​ ​heeft​ ​in haar​ ​veelzijdige​ ​werk.​ ​Lorraine​ ​gelooft​ ​in​ ​de​ ​kracht​ ​van​ ​pull​ ​marketing​ ​en​ ​community management,​ ​twee​ ​begrippen​ ​die​ ​beiden​ ​als​ ​basis​ ​fungeren​ ​voor​ ​de​ ​marketingstrategie van​ ​Newpeople.​ ​

Ruud Lemmens
Director Executive Search
li

Ruud is sinds 2013 werkzaam bij Newpeople waarbij hij zich richt op Digitale Transitie / Digital Development, meer specifiek het punt waar business en IT elkaar raken op strategisch niveau. Ruud​ ​is​ ​een​ ​volwaardig​ ​sparringpartner​ ​op​ ​het​ ​gebied​ ​van​ ​People,​ ​Product, Platform​ ​en​ ​Proces.​ ​Hij ​is​ ​zowel​ ​open​ ​en​ ​humorvol​ ​als​ ​analytisch​ ​en​ ​kritisch,​ eigenschappen waardoor hij​ ​moeiteloos​ ​verbinding weet​ ​te​ ​maken. Ruud is als Lead Recruitment Digital Development verantwoordelijk voor rollen binnen het Digital Development domein.

Niekie Jansen
Director Executive Search
li

Niekie is als Director Executive Search onderdeel van de Executive Search tak van Newpeople. Niekie heeft een achtergrond bij een groot international executive search bureau.  Sinds 2008 werkte ze aan de invulling van een groot aantal CEO-, CFO-, CMO- en andere C-suite-benoemingen, en aan bestuursfuncties in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg, consumentenproducten, media, retail en andere sectoren. Bij Newpeople is Niekie sparringpartner voor bedrijven die een digitale strategie willen opzetten en adviseert ze over manieren om de volgende generatie digitale leiders aan te trekken. Niekie’s belangrijkste kwaliteit is dat ze opdrachtgevers kan helpen om anders te kijken naar talent.

Coen van Acker
Senior Consultant Interim Online Marketing
li

Coen is binnen het Interim Team verantwoordelijk voor de online marketing community. Een rol die goed aansluit bij zijn ervaring bij een internationale recruitment organisatie in de olie- en gasindustrie. Na hier de fijne kneepjes van het vak te hebben geleerd was het voor Coen tijd voor een stap in de digitale wereld bij Newpeople. Tezamen met het opbouwen van een persoonlijke relatie hecht Coen waarde aan het bieden van unieke uitdagingen voor kandidaten en excellente service aan opdrachtgevers. Hij focust zich binnen zijn team op de volgende interim rollen: Digital Marketing Lead  SEO/SEA Content Social Display Programmatic Performance Marketeer Growth Hacking E-mail Marketing

Daniel Keates
Consultant Interim Data & CRM
li

Daniel is verantwoordelijk voor alle Data & CRM opdrachten binnen het Interim Team van Newpeople. Met een drive om mensen blij te maken in hun werk, verbindt hij professionals graag met passende opdrachten om een ​​ideale werksituatie te creëren voor zowel de klant als professional. Daniel heeft een bachelorgraad in Human Resources Management en een masterdiploma in beleid, communicatie en organisatie. Hij begon zijn loopbaan in recruitment bij een datagedreven recruitment bedrijf waardoor hij interesse kreeg in de wereld van analytics en data. Met deze ervaring is het geen verrassing dat Daniel zich focust op de volgende interim rollen: Data & Analytics Manager Marketing Intelligence Manager CRM Manager (Technisch) Webanalist CRO Specialist Marketing Automation Specialist Database Marketeer Business Analist Data Analist Data Scientist Pricing Specialist Salesforce / Oracle Cloud Specialist Visualisatie Expert

Martijn Kole
Associate Director
li

Martijn Kole is Associate Director of Newpeople Executive Search. He is founder of Shift Happens and entrepreneur, adviser and investor with a strong interest in digital innovation. He has over 20 years of international experience at board level in the media and publishing industry. He is an expert in the design and delivery of global, top class executive innovation programs as well as in the facilitation of management board innovation trips across industries. Since 2014, Martijn has been working with Newpeople on the innovation executive programs for top clients to countries like the US, China and Israel. Strategic issues he addresses in executive search assignments are: How do digital technologies and AI impact and change industries like media, healthcare, education, retail, finance and so on. What does it mean for your company growth or transformation strategy? What does it mean for leadership and talent? How do you create a high performing team?

Suzanne Speetjens
Research Consultant
li

As a research consultant Suzanne supports Newpeople in making the best matches. Active as an independent recruitment business partner since 2006 she specialies in sales and digital marketing. Strong in establishing relationships with clients and candidates. Suzanne takes over all or part of the recruitment process and acts as a sparring partner, usually at board level. She has many years of experience in mediating personnel for commercial organizations, including corporates, SME's, start-ups and scale-ups. Her key to success is knowledge, commitment, trust, flexibility and fast work pace.

Freek van der Werff
Research Consultant
li

As Research Consultant at Newpeople, I support the consultants and the Executive Search team in the search for a fitting match. Besides my job at Newpeople, I am doing my Master studies in Digital Business (part of Business Administration) at the University of Amsterdam. At Newpeople I can develop my interest in digital transformation and apply this knowledge in my study. Furthermore, I was part of the board of the study association Sefa, which encouraged my interest in commerce, something I hope to learn more about at Newpeople.

Caran Tanke
Senior Consultant Recruitment Data & CRM
li

Caran is als Senior Consultant onderdeel van het Data & CRM Team van Newpeople. Door haar nieuwsgierige karakter en oprechte interesse in mensen is ze Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht gaan studeren. Om ook meer met haar commerciële talenten te doen, heeft ze vervolgens Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Hierna is Caran gaan werken bij YER, waarbij zij verantwoordelijk was voor de begeleiding en coaching van talentvolle technische kandidaten en het invullen van strategische rollen. Bij De Bijenkorf en Dance4Life heeft zij vervolgens bredere werkervaring opgedaan. Haar wens om “people attached” te werken heeft haar doen terugkeren in het recruitmentvak.

Misja Heller
Finance Controller
li

Misja is samen met Marc verantwoordelijk voor alles wat met Finance te maken heeft bij Newpeople. Als Finance Controller overziet hij alle uitgaande en inkomende facturen. Daarnaast zorgt hij voor alle communicatie met onze interim-professionals met betrekking tot de betaling van facturen. 

Marc Post
Finance Administrator
li

Marc is samen met Misja verantwoordelijk voor alles wat met Finance te maken heeft bij Newpeople. Als Finance Administrator overziet hij alle uitgaande en inkomende facturen. Daarnaast zorgt hij voor alle communicatie met onze interim-professionals met betrekking tot de betaling van facturen. 

Lees meer over Onze services

Lees meer