Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Hanneke Rinkes Managing Director Executive Search

Hanneke is als Managing Director Executive Search verantwoordelijk Executive Search tak van Newpeople. Een rol die goed aansluit bij haar ervaring in Marketing, Sales en Consultancy, bij  ING, BSO en Unilever. Zo heeft ze 10 jaar in Engeland gewoond waar zij haar eigen onderneming heeft opgezet op het gebied van opleidingen. De afgelopen jaren was zij consultant/partner bij Tracks Executive Search.
Bijdragen aan de vooruitgang van organisaties en mensen door hen te verbinden is wat haar drijft. Ze houdt van bouwen en groeien en koos er daarom voor om haar passie voor de Executive Search-professional bij Newpeople voort te zetten. In deze ondernemersomgeving ziet ze ruime kansen om bij te dragen aan de groei van organisaties en mensen in een steeds digitalere wereld. 

<< Terug naar overzicht
pf

"In today’s era of volatility, there is no other way but to re-invent. The only sustainable advantage you can have over others is agility, that’s it. Because nothing else is sustainable, everything else you create, somebody else will replicate. - Frank D’Souza"

We nodigen je graag uit voor het volgende evenement!

Next event De 100e editie van Online Tuesday!

Lees meer