Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Ben Holewijn Founder & CEO

Het verhaal van Newpeople begint in 2006, het jaar waarin Ben ons recruitment bureau oprichtte. In 2020 is hij als founder nog steeds een belangrijk onderdeel van de organisatie, zowel als lid van het kernteam als wel als onderdeel van het Executive Search team van Newpeople. 

Ben is een ervaren headhunter en heeft verschillende bekende community-fora opgezet, waaronder Online Tuesday en de Digital Transformers Awards. Daarnaast is hij mentor van een aantal succesvolle start-ups. Ben is een groot voorstander van open culturen en transparantie als een manier om verantwoordelijkheid te creëren. Zo is Ben de drijvende factor achter de radicale benadering van transparantie binnen Newpeople, een open book cultuur die een geweldig hulpmiddel is gebleken in de persoonlijke groei van mensen en de generatie van intrinsieke motivatie.

<< Terug naar overzicht
pf

"Our leaders of today need the philosophy of the past, paired with the scientific knowledge and technology of tomorrow. - Anders Indset"

We nodigen je graag uit voor het volgende evenement!

Next event De 100e editie van Online Tuesday!

Lees meer