Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Auke Walburg Director International Recruitment

Auke is als Director International Recruitment verantwoordelijk voor de aansturing van de International tak van Newpeople. Een rol die perfect aansluit bij zijn 10+ jaar ervaring in international recruitment, waarvan een groot deel van zijn professionele leven in Australië. Tijdens zijn stage voor zijn Marketing Management-graad, verhuisde Auke naar Sydney en werd hij verliefd op de spannende wereld van Recruitment. Door zijn ervaring als expat heeft Auke een goed gevoel voor het verbinden van internationale professionals en bedrijven. Zijn passie? Het vinden van die ene perfecte kandidaat, de kandidaat waarvan niemand dacht dat hij bestaat. Binnen Team International zal Auke zich concentreren op de rollen van manager en directeur (waaronder veelal data & analytics vacatures). 

<< Terug naar overzicht
pf

"If you are going to have an adventure around the world, it really helps if you can get it by working for international employers. - Steven Magee"

We nodigen je graag uit voor het volgende evenement!