Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Recruitment

“De perfecte kandidaat voor elke digital vacature”

 

Op zoek naar een sterke digital professional, een ondernemende manager of innovatieve digital director om jouw organisatie naar een next level te helpen? Het Newpeople Recruitment team helpt je bij het vervullen van je vacature. We hebben een groot netwerk van talenten op het gebied van data/CRM, digital development, online marketing en e-commerce die we zelf óók zouden aannemen. 

Recruitment agency met jarenlange ervaring

Met bijna 15 jaar ervaring is het Newpeople Recruitment team een bekende speler in werving en selectie binnen het digitale domein. Als thought leaders zijn onze consultants altijd up to date en hebben we in al die jaren een sterk netwerk opgebouwd van opdrachtgevers en kandidaten. Stapsgewijze digitale transformatie nodig of als pure player naar de next level? Met focus op de gewenste kennis, ervaring, cultuur of expertise, vind je samen met onze consultant dé kandidaat voor jouw challenge.

“We hebben een groot netwerk van talenten op het gebied van data/CRM, digital development, online marketing en e-commerce die we zelf óók zouden aannemen.”

 

Onze vacatures

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze vacatures op het gebied van data/CRM, digital development, e-commerce en online marketing.


Persoonlijke gesprekken

Als betrouwbare recruitment agency nemen we een werving en selectie-opdracht alleen aan als we die daadwerkelijk kunnen vervullen. Alleen zó kunnen wij de beste match garanderen. We formuleren allereerst door middel van ‘people profiling’ een nauwkeurig functieprofiel. Op basis hiervan kunnen we gedegen en transparant adviseren over wervingsproces, salarisindicatie en communicatie naar de arbeidsmarkt. In persoonlijke gesprekken selecteren we de potentiële kandidaten die we graag voorstellen; want pas dán blijkt of er een match is. In dit selectieproces gaan we voor het beste resultaat, wat niet wegneemt dat we snel schakelen!

Relevante blogs, events & vacatures

Andere services

Naast Recruitment biedt Newpeople verschillende andere op maat gemaakte services, zoals Interim, International Recruitment, Executive Search en People Solutions. We horen graag waarmee we jou kunnen helpen!

Contact Werner Spronk

Director Executive Search
Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug

Ontmoet het team en neem contact op