Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

People First

“Digital transformeren en verder groeien binnen én met een snel veranderende organisatie”

 

Om waarde toe te blijven voegen in de huidige snel veranderende digitale wereld, is het voor iedereen van belang om zich te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk vlak, maar ook op team- en organisatieniveau. 

Als volwaardig strategisch sparringpartner hebben we bijna 15 jaar ervaring met het uitdagen en coachen van “digital people” binnen start-ups, scale-ups en corporates. We begrijpen wat de kern van de uitdaging is voor de groei van people binnen de verandering naar een digitale omgeving en hebben een helder beeld van welke oplossingen hierbij passen. 

Newpeople People First biedt op maat gemaakte programma’s en trajecten en werkt daarin samen met de beste partijen rondom “humanizing digital transformation and growth”. We werken met de volgende thema’s:

“Newpeople People First biedt op maat gemaakte programma’s en trajecten en werkt daarin samen met de beste partijen rondom “humanizing digital transformation and growth”.”

 

Individueel

Programma’s voor jou als individu binnen een snel veranderende digitale organisatie. Voor bijvoorbeeld professionals of managers met lef, die hun kracht en ontwikkelpunten kennen en support durven in te schakelen voor maximale resultaten. Door het aanbieden van super relevante, individuele coachingsprogramma’s, of het “100 Days Accelerator Programma”, om leiders in een nieuwe rol een kickstart te geven, zodat ze versneld waarde toevoegen aan de organisatie en het “Personal Development Program” voor freelancers, om hen te helpen zich blijven te ontwikkelen.

Team

Programma’s waar we jouw team mee kunnen helpen zijn bijvoorbeeld “Building a high performing team”, een tailormade traject dat teams helpt om versneld de juiste fasen te doorlopen (o.b.v. het Lencioni teammodel). Of het “Team Kickstart” programma, dat inzicht geeft in zowel de individuele als de teamkwaliteiten, valkuilen en triggers. Het ‘Team Canvas’ helpt om samen te bepalen waar jullie als team voor willen staan en hoe jullie willen samenwerken (purpose, goals, values, roles, skills, rules, activities).

Organisatie

Ook organisatiebreed bieden we verschillende op maat gemaakte trajecten, zoals “Humanizing boardrooms”, waarbij we door middel van een assessment in kaart brengen hoe digital minded de board is, maar ook wat de kennis van digitaal is en hoe dit gebruikt wordt in de organisatie. Een ander voorbeeld van een organisatie-traject is ”Strategic People Planning”, waarbij door middel van een scan in kaart wordt gebracht hoe de digitale afdeling in elkaar steekt qua inhoudelijke, digitale expertise, competenties en cultuur. Door middel van een extern assessmentbureau wordt vervolgens een analyse gemaakt over de talenten van de afdeling, ontwikkelpunten en de risico’s. 

Bovenstaande voorbeelden maken deel uit van een grotere selectie op maat gemaakte programma’s die Newpeople People First aanbiedt. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. 

Relevante blogs, events & vacatures

Andere services

Naast Newpeople Solutions biedt Newpeople verschillende andere services waaronder Executive Search, Recruitment, Interim & International Recruitment. 

Contact Ben Holewijn

Founder & CEO
Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug

Ontmoet het team en neem contact op