Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

International Recruitment

“Talent kent geen grenzen”

 

Geen uitdaging gaan we uit de weg. Op zoek naar een Russisch sprekende data-analist of e-commerce topper die bekend is met de Duitse markt? Newpeople International Recruitment vindt dé perfecte persoon voor jouw functie. We werken samen met internationale organisaties die willen settelen in Nederland én organisaties die over de landsgrenzen willen groeien en uitbreiden.

Of het nu gaat om de Benelux, de DACH-regio, EMEA-landen of wereldwijd: Newpeople International Recruitment kijkt verder dan de grens om voor elke uitdaging de juiste kandidaat te vinden. Iedere vacature vereist nu eenmaal andere kennis, ervaring, cultuur of taal. Onze consultants zijn ‘search specialisten’ en vinden zeker een perfecte match in ons netwerk van internationale opdrachtgevers én kandidaten binnen het digitale domein.

Internationale vacatures

Met een specifieke, internationale vacature binnen het digitale domein zit je goed bij het International-team van Newpeople. Al onze consultants zijn thought leader binnen hun eigen community; CRM/data, e-commerce, digital development en online marketing. Op al deze terreinen hebben we inmiddels een sterk netwerk opgebouwd van internationale klanten; van start- en scale-ups tot corporate bedrijven. Aan de andere kant beschikken we over vele internationale talenten op al deze gebieden. Samen met onze consultant vind je dus zeker dé kandidaat met de perfecte combinatie van taalvaardigheden, ervaring en talent!

“Onze consultants zijn ‘search specialisten’ en vinden zeker een perfecte match in ons netwerk van internationale opdrachtgevers én kandidaten binnen het digitale domein.”

 

Onze vacatures

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze internationale vacatures op het gebied van data/CRM, digital development, e-commerce en online marketing.


Hoe we jouw internationale vacature vervullen

Persoonlijkheid, ervaring, of kennis van taal en cultuur. Haal dát allemaal maar eens uit een cv! Dat is lastig. Wij hanteren dan ook liever een persoonlijke, gedegen werkwijze om een perfecte match te garanderen. De international-consultant van de betreffende expertise formuleert allereerst een uitgebreid functieprofiel op basis van ‘people profiling’. Op basis daarvan kunnen we jou als opdrachtgever gefundeerd adviseren over wervingsproces, salaris en communicatie naar de arbeidsmarkt. De potentiële kandidaten nodigen wij graag uit op gesprek, waarna we een selectie maken. Deze kandidaten stellen we graag voor, om te bepalen of de beste match erbij zit! Newpeople International Recruitment werkt op basis van milestones. Ons service-tarief is dan ook performance based. 

Relevante blogs, events & vacatures

Andere services

Naast International Recruitment biedt Newpeople verschillende andere op maat gemaakte services, zoals Executive Search, Interim, Recruitment & People Solutions. We horen graag waarmee we jou kunnen helpen!

<< Terug naar overzicht

We nodigen je graag uit voor het volgende evenement!

Emerce eDay

Lees meer

Contact Werner Spronk

Director Recruitment Digital Development
Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug

Ontmoet het team en neem contact op