Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Interim

“De perfecte match binnen 2 dagen”

 

Een interim omnichannel-talent, e-commerce topper of ervaren online marketeer? Ze zijn er genoeg, maar hóe vind je nu die ene interimmer die precies aansluit bij jouw opdracht? Het Newpeople Interim team helpt je graag! We hebben een groot netwerk aan zzp’ers binnen het digital domein: van allround inzetbare tot specialistische professionals, managers en directors. De perfecte interimmer voor jouw opdracht zit daar zeker bij!

We weten hoe het werkt; een interim opdracht moet het liefst gisteren zijn ingevuld. Dankzij ons grote netwerk aan zzp’ers en langdurige relaties kunnen wij interim opdrachten binnen het digitale domein snel invullen; binnen twee werkdagen vinden onze interim consultants de beste interim professional voor de opdracht! Hoe dat werkt?

Persoonlijk contact

Zet je bij ons een interim opdracht uit, dan neemt een van onze interim consultants contact met je op. Deze is gespecialiseerd in de community van de specifieke opdracht. In een persoonlijke kennismaking leren we de organisatie kennen, bespreken we samen het proces dat we doorlopen en vormen we een concreet beeld van de interimmer die jullie zoeken. Als sparringpartner dagen we je uit na te denken over de digitale vraagstukken die spelen binnen de organisatie.

Search naar interim professionals

Na de persoonlijke kennismaking start de consultant de search naar geschikte interimmers in ons netwerk. Binnen twee werkdagen ontvang je een aantal interim profielen die passen bij het geschetste profiel en beschikbaar zijn, zodat je als het nodig is direct kan bijsturen.

Kennis, ervaring en persoonlijkheid; dat valt allemaal lastig uit een cv te halen. De beste manier om te ontdekken of er een match is, is een persoonlijke ontmoeting. Daar sturen we dan ook op aan als we samen de cv’s bespreken.

“Als sparringpartner dagen we je uit na te denken over de digitale vraagstukken die spelen binnen de organisatie.”

 

Interimmer aan het werk!

Is er een match?! Dan kun je samen met de interimmer direct beginnen aan het project. Newpeople neemt je al het overige werk – contractbeheer, uitbetaling, etc. – uit handen. 

Vier digitale communities

Interim opdrachten binnen het digital domein, dat is nogal een breed begrip. Daarom hebben we dit domein opgedeeld in vier communities; 

– Data & CRM
– Online Marketing
– e-Commerce
– Digital Development

Ontmoet het team voor de verschillende opdrachten en bijbehorende contactpersonen. Neem meteen contact op als je op zoek bent naar een interimmer of als je een vraagstuk hebt!

Relevante blogs & events

Andere services

Naast Interim biedt Newpeople verschillende andere op maat gemaakte services, zoals Executive Search, Recruitment, International Recruitment & People Solutions. Waar kunnen we jou mee helpen?

Contact Michiel Hendriksen

Director Interim
Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug

Ontmoet het team en neem contact op