Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Executive Search

“Leaders in humanizing digital transformation & growth”

 

Newpeople Executive Search is al bijna 15 jaar thought leader op het gebied van digitaal leiderschap. We hebben duurzame relaties opgebouwd met deze ‘nieuwe’ leiders, zowel voor bedrijven waar digitale transformatie speelt als voor ‘pure players’ waar digitale groei een belangrijke pijler is. We kennen en verbinden deze nieuwe digitale leiders. 

Executive posities

Als thought leader inspireren en motiveren we al bijna 15 jaar op het gebied van digitaal leiderschap. We werken voor organisaties die ‘van oud naar nieuw’ transformeren en zich in verschillende fases van die digitale transformatie bevinden, en voor ‘pure players’ die digitaal zijn begonnen en daarin verder moeten groeien (scale-ups en grown-ups).

Wij kennen en verbinden de digitale leiders op C-level, Directie en MT niveau die nauw betrokken zijn bij deze digitale transformatie en –groei, zoals: CEO, CCO, CMO, CDO, COO, CPTO, CIO. Tevens vervullen we (digitale) toezichthoudende posities.

“Als thought leader inspireren en motiveren we al bijna 15 jaar op het gebied van digitaal leiderschap.”

 

Thought leadership

Newpeople Executive Search organiseert jaarlijks meerdere kennisevents, rondetafels en de Digital Transformers Awards. We brengen kennis en leiders samen en fungeren als sparringpartner. Wij begrijpen wat de kern van de uitdaging is binnen digitale transformatie en digitale groei en hebben hierdoor een helder beeld van wat er gevraagd wordt van een digitale leider anno 2020.

Digitaal Leiderschap, de podcast

We vieren 25 jaar internet, er is veel gebeurd zou je zeggen, of toch niet? Wie zijn de grote veranderaars? Wie zijn disruptief? Wie is dé digitale leider? Wat is eigenlijk een digitale leider? Bestaat er wel zoiets? Vanaf het REM eiland in Amsterdam gaat Hanneke Rinkes van Newpeople Executive Search op zoek naar dé digitale leider. In deze DEMO spreken we met onze eigen Ben Holewijn, founder van Newpeople, het digitale executive search bureau van Nederland. Je luistert de podcast hier!

Relevante blogs, events & vacatures

Andere services

Naast Executive Search biedt Newpeople verschillende andere op maat gemaakte services, zoals Recruitment, Interim, International Recruitment & People First. Lees meer over deze services of neem voor vragen contact met ons op.

Contact Hanneke Rinkes

Managing Director Executive Search
Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug

Ontmoet het team en neem contact op