Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Volgende Evenement

Online Tuesday #93: " Online Marketing Landscape 2020 (and beyond)"12 november 2019 Amsterdam

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #11 – 15 november 2019 #12 – 13 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Ilse Olivier via ilse.olivier@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Lees meer

Emerce Financials is het event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is Emerce Financials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Lees meer

Emerce Engage gaat over de beste strategieën voor organisaties die hun klanten willen vinden en binden. Sales, service en loyalty via e-mail, social en web. Maar ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens...

Lees meer

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Bij ons, en hopelijk ook bij jou, staat The Floor is Yours ook op de agenda deze maand. Tijdens deze editie geven we het podium aan 10 mensen met een goed idee, product, dienst of startup. Zij mogen hun verhaal komen pitchen voor een jury en het publiek van die avond. Zie de promotie video en de informatie hieronder en wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!   Jury Het is geen wedstrijd zonder een jury, dus ook dit jaar hebben we een fijne jury uitgenodigd die de alles weet over innovatie, digital & natuurlijk pitches. De jury bestaat dit jaar uit: Saskia Wagenmakers – Newpeople Boudewijn de Jong – Pünktlich Erik van der Kooij – XS4ALL Doe jij ook mee? Stuur ons het idee van je pitch in maximaal een halve A4 tekst (kortom: een management summary van je pitch, beeldmateriaal niet meegerekend), waarin je vertelt: Wat je wilt pitchen Waarom dat interessant is voor het publiek van Online Tuesday (een mooie mix tussen creatieven en marketeers met een passie voor online marketing) Waarom jij op het podium móet staan De inschrijving opent vandaag, 25 oktober, en ja kan je inschrijven door alle informatie te mailen naar loes.kleijngeld@newpeople.nl. Selectie Uit alle inzendingen zal het bestuur van Online Tuesday de 10 beste ideeën kiezen; zij krijgen de ruimte om op 10 december het podium te betreden en het publiek in te pakken. Deze selectie wordt bekendgemaakt op dinsdag 3 december. Inschrijving publiek De inschrijving voor publiek opent vandaag. Er zijn 250 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven doe je via deze link naar de Eventbrite! Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt. Locatie Let op: OT#94 is bij De Nieuwe Liefde op de Da Costakade 102. Partners and sponsors Online Tuesday is een maandelijks over online marketing, georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Punktlich, gesponsord door  Affiliate Summit and EDM Digital Solutions. Privacy Tijdens het event worden er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Online Tuesday en haar partners.

Lees meer

Interesse om met ons samen te werken? Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities
Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug