Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Volgende Evenement

Online Tuesday #89: Agile Marketing14 mei 2019 Amsterdam

Op dinsdag 21 mei vindt Update 4 – Artificial Intelligence plaats! Tijdens Emerce Updates wordt er ingegaan op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech. Door middel van discussie-panels, presentaties en expertsessies worden bezoekers van Emerce Updates binnen een dag op de hoogte gesteld van het betreffende onderwerp. Op 21 mei is het onderwerp van de Update: Artificial Intelligence. Kunstmatige intelligentie (AI) is overal, denk aan de zelfrijdende auto, compleet geautomatiseerde warenhuizen en algoritmes die klantgedrag voorspellen. AI neemt ons steeds meer taken uit handen, waarmee de invloed op bedrijfsprocessen en ons leven groeit. Wat kan AI voor jouw onderneming doen en waar begin je met het gebruik van op AI-gebaseerde oplossingen? Het gebruik van AI om waarde toe te voegen aan het bedrijf blijkt in de praktijk gecompliceerd. Het vereist inzicht in de eigen processen en in de snel evoluerende scala aan technologieën die kunnen helpen. Voor wie is Emerce Update #4? Emerce Update #4 – Artificial Intelligence  is voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van AI en de mogelijkheden die AI biedt voor de eigen organisatie. Schrijf je nu in voor Emerce Update #4 – Artificial Intelligence Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’! Wij zien je graag bij Emerce Update #4.

Lees meer

Op dinsdag 21 mei a.s. organiseert Newpeople de tweede editie van de Intervisie Online Directors (invitation only). Een event waar we met een groep van ongeveer 15/20 Online Directors op het hoofdkantoor van Funda een aantal topics bespreken, zoals de implementatie van Voice, marketplaces (en keuzes hierbinnen), en employer branding. We sparren over de ontwikkelingen en delen learnings. Het programma van de dag ziet er zo uit: 08.30-08:45 uur: inloop & koffie 08:45-10:30 uur: inhoudelijk programma 10:30-10:45 uur: pauze 10:45-11:50 uur: vervolg inhoudelijk programma 11:50-12:00 uur: evaluatie & afsluiting Vind je het interessant om hierbij aanwezig te zijn? Laat het mij weten!

Lees meer

Op donderdag 23 mei vindt Emerce B2B Digital plaats bij Inn Style Maarssen. Dit is hét belangrijkste congres voor professionals op het gebied van B2B marketing en e-commerce. Tijdens Emerce B2B Digital komen onder andere topics aan de orde als: ROI – De business case komt voor de investering. Hoe maak je deze? Organisatie – Hoe krijg je de interne organisatie mee in de transitie naar digital? E-commerce – Wat zijn de laatste trends in e-commerce voor manufacturers en distributors? Al met al is Emerc B2B Digital een dag vol met succesfactoren, do’s & don’ts, lessons learned en de laatste trends, strategieën en ontwikkelingen op het gebied van B2B marketing en e-commerce. Voor wie is #B2BDigital19? Emerce B2B Digital is een niet te missen congres voor managers op het gebied van online marketing, e-commerce en sales in business-to-business omgevingen, die up-to-date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond B2B marketing, commerce en sales. Naar Emerce B2B Digital komen directeuren en management in sales, marketing en e-business uit segmenten van onder andere: IT & telecom, zakelijke dienstverlening, industrie, logistiek, bouw & real estate, business travel & leisure en wholesale. Sprekers Onder de sprekers bevinden zich Kuldip Singh (Innogy), Dennis van den Hoek (Akzo Nobel) en Matthias de Bruyne (DDMA). De rest van de sprekers vind je hier. Schrijf je nu in voor Emerce B2B Digital 2019 Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting aanbieden voor Emerce B2B Digital 2019. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Lees meer

Het Emerce Travel evenement op donderdag 6 juni presenteert de nieuwste digital & tech travel cases van innovatieve en succesvolle travel brands, airlines, accommodaties en vergelijkers. Vernieuwers, startups en challengers presenteren hun quick wins, gedurfde keuzes en baanbrekende ideeën. De thema’s zijn divers maar zorgen voor specifieke insights. Ontdek hoe toonaangevende organisaties in de travelbranche en vernieuwers hun digital marketing inrichten met de nieuwste technologieën. Vorig jaar lieten bezoekers zich inspireren door bedrijven als Transavia, Travelbird, Winding Tree, Meetings.com, Otravo, De Jong Intra Vakanties, Signatours, Holidaycars, Eurail, Travix en Kiwi.com en nog veel meer prachtige bedrijven. Voor wie is #EmerceTravel19? Emerce Travel wordt bezocht door ruim 250 professionals van OTA’s , touroperators, affiliates, online vergelijkers, hotelketens, review-sites, online marketing agencies, tech bedrijven, airlines, rentals, media en belangenorganisaties. Onder hen bevinden zich de beslissers en influencers van de grootste en meest toonaangevende partijen uit de Nederlandse travelbranche en toeleveranciers. Ontmoet vernieuwers, startups en challengers in Travel tijdens Emerce Travel 2019! Sprekers Onder de sprekers bevinden zich Johan van Mil (Peak Capital), Vanja Mlaco (Transavia) en Wouter Kiel (Travix). De rest van de sprekers vind je hier. Schrijf je nu in voor Emerce Travel Als partner van Newpeople kan jij nu met €100,- korting naar Emerce Travel. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Lees meer

  Wil jij werken aan één van de meest vooruitstrevendste producten van de Volksbank? Wil jij de kans krijgen om met hun unieke data te werken en samen met andere specialisten een creatieve opzet te maken over hoe je A.I. inzet bij de Volksbank? Tijdens dit artificial intelligence event ga je met mede A.I. specialisten aan de slag met een actueel vraagstuk van de Volksbank. Vincent Everts zal jullie meenemen in de ontwikkelingen en trends op het gebied van artificial intelligence en data.  De Volksbank heeft als missie om de financiële weerbaarheid van haar klanten te vergroten. De manier waarop zij Artificial Intelligence gebruiken draagt hieraan bij. Tijdens dit evenement krijg je de kans om op basis van de data van De Volksbank een A.I. model voor deze opdrachtgever te creëren. Gebruik je hiervoor een tijdreeksmodel, een classificatiemodel, een combinatie van beide of iets totaal anders? Moge de beste winnen…  Geïnteresseerd in het A.I. event? Mail naar willemijn.bom@newpeople.nl!

Lees meer

Zoals je wellicht van ons weet, reiken we elk najaar de Digital Transformers Award uit. De Digital Transformers Award brengt mensen op topniveau bij elkaar die verantwoordelijk zijn voor digitale transformatie binnen hun organisatie. Dit jaar organiseren we een pré-event: DTA Summer Edition 2019 op donderdag 6 juni 2019 in Hotel Droog in Amsterdam. Een intiem en exclusief gezelschap van zo’n 40 digital transformers vanuit de belangrijkste sectoren komt deze avond bij elkaar: een uitgelezen kans om kennis op te doen, te discussiëren en te netwerken. Programma De DTA Summer Edition begint om 16:00 uur met een drietal keynote speakers die ieder in 20 minuten het wetenswaardige onderdeel van de avond verzorgen. Deze sprekers zijn: Hans Böhm (Managing Director Beerwulf en winnaar DTA 2018), Tony Bosma (futurist/trendwatcher Extend Limits), en Jim Stolze (oprichter TEDxAmsterdam en televisiepresentator RTLZ). Aansluitend is er voldoende gelegenheid te netwerken met hapjes en drankjes tot 18:30 uur, om daarna met elkaar aan tafel te schuiven voor een diner. De avond eindigt rond 21:00 uur. We organiseren de DTA Summer Edition 2019 in samenwerking met Mirabeau, A Cognizant Digital Business, Lubbers De Jong en Cognizant. Het evenement is invite only.

Lees meer

  Op 11 juni 2019 vliegen we met Online Tuesday #90 richting de toekomst; 2025. Hoe ziet deze “verre” toekomst eruit? En specifieker, wat betekent dit voor de marketing? Vanuit het idee dat kennis macht is, voorspellen we tijdens deze avond de toekomst. Verschillende inspirerende sprekers gaan dieper in op vragen zoals; “Wat zijn huidige ontwikkelingen die we zien doorontwikkelen in de toekomst? Is het marketingvak in 2025 überhaupt nog wel relevant? Of wordt de marketeer vervangen door de developer of Product Owner? En vooral; hoe kunnen marketeers zich op deze toekomst voorbereiden?”   “Marketing in 2025; een verre droom of snelle werkelijkheid?”   Tijd & Locatie Online Tuesday vindt deze keer NIET plaats bij IBM Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 765.  De nieuwe locatie en tijd wordt z.s.m. gedeeld – stay tuned! INSCHRIJVING Voor tickets kan je je gratis registreren via de Eventbrite (dit ticket is je toegangsbewijs voor de avond, dus vergeet deze niet). Verzeker je nu alvast van een kaartje voor jezelf en neem eens een klant of collega meer voor wie het topic interessant kan zijn. Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt. PARTNERS EN SPONSOREN Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. Ook hier een oproep voor het seizoen 2019-2020: we zijn hard op zoek naar locatie sponsors. Dit kan eenmalig maar het liefste vinden we een vaste werk / event plek in Amsterdam waar we de volgende edities van Online Tuesdays kunnen houden.

Lees meer

Some recruiters will be history, others will thrive (Greg Savage). Zijn recruitment consultants binnenkort geschiedenis? Of wordt ons vak juist veel uitdagender?Op woensdag 12 juni a.s. organiseren we het “Future of Recruitment” event en gaan we dieper in op de vraagstukken genoemd na het programma.  

Lees meer

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #6 – 21 juni 2019 #7 – 19 juli 2019 #8 – 16 augustus 2019 #9 – 20 september 2019 #10 – 18 oktober 2019 #11 – 15 november 2019 #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Lees meer

Het event waar digital & tech savvy young pro’s samenkomen voor kennis over de nieuwste technologieën en hoe deze succesvol toe te passen in business...

Lees meer

E-commerce Live! is het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland voor e-commerce professionals en beslissers. Geen traditionele beursvloer, maar een doorlopend programma van ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent. Met Emerce Fulfillment & Logistics als sub-event! Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce. Voor wie is #ECL19? E-commerce Live! is voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen en logistiek van e-commerce. Benieuwd naar dit inspirerende event? Meer informatie vind je hier.

Lees meer

Het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactive media. Ook deze achtste editie vindt plaats in een dynamische setting met doorlopende sessies, pitches, interviews, marketing-tech demo’s, startups, paneldiscussies, workshops en round tables. Voor wie is #DML19? Emerce Digital Marketing Live! is een niet te missen event voor professionals in media, marketing en advertising. Meer informatie en tickets voor dit toonaangevende event vind je hier!

Lees meer

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #7 – 19 juli 2019 #8 – 16 augustus 2019 #9 – 20 september 2019 #10 – 18 oktober 2019 #11 – 15 november 2019 #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Lees meer

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #8 – 16 augustus 2019 #9 – 20 september 2019 #10 – 18 oktober 2019 #11 – 15 november 2019 #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Lees meer

  Een 3-daagse reis met topontmoetingen met bestuurders en ondernemers die het verschil maken in groei en transformatie. Na drie succesvolle internationale Newpeople reizen in samenwerking met Shift Happens, lanceert Newpeople voor het najaar 2019 een nieuw concept: Best of Holland. Van maandagavond 9 september t/m donderdagavond 12 september reizen we met een beperkt gezelschap van 25-30 digitale “executives” ons eigen land door op zoek naar inzichten, concepten en innovaties die ons en onze ondernemingen helpen om verder te groeien in of te transformeren naar de digitale wereld. Newpeople wil hiermee kennisdeling en talentontwikkeling bevorderen. Programma Alhoewel de meeste sprekers hebben toegezegd, is onderstaand programma indicatief en kunnen er last minute altijd wijzigingen plaatsvinden. Het programma is in ieder geval zeer inspirerend en van hoge kwaliteit. Maandag 9 september Kennismakingsdiner in het PSV stadion Eindhoven met spreker Toon Gebrands, Algemeen Directeur van PSV, over o.a. prestatiecultuur en high performance teams. Overnachting in Eindhoven. Dinsdag 10 september Eindhoven Bezoek High Tech Campus met ontmoetingen met enkele ondernemers actief op de High Tech Campus. Bedrijfsbezoek StudyPortals en ontmoeting met Edwin van Rest, Founder en CEO. Edwin zal vertellen hoe hij leiding geeft aan deze snel groeiende en internationaal opererende digitale scale up. Bedrijfsbezoek ASML met een ontmoeting en gesprek met Frits van Hout, lid Raad van bestuur, over groei en strategische relaties. Netwerkevenement in Eindhoven. Verplaatsing naar de regio Rotterdam en een hotelovernachting in Rotterdam. Woensdag 11 september Rotterdam / Delft Bedrijfsbezoek aan Van Oord en ontmoeting met de CEO Pieter van Oord. Hoe maakt Van Oord in de energietransitie gebruik van data en investeren en innoveren op digitaal gebied?. Bedrijfsbezoek aan Mendix en een ontmoeting met co-founder en CEO Derk Roos over het managen van groei. Bezoek aan Yes Delft, waar we kennis zullen nemen van enkele baanbrekende innovaties en ontmoetingen zullen hebben met jonge ondernemers. Yes Delft is één van de meest vooraanstaande incubators met inmiddels een internationale reputatie. Bedrijfsbezoek aan Bakker.com met investeerders en management van turnaround propositie Bakker.com. Bakker ging begin 2018 failliet en heeft met hulp van investeerders een digitale transitie ingezet. Wat hebben ze aangetroffen, hoe was hun aanpak en hoe gaat het nu met Bakker? Overnachting in Noordwijk aan Zee. Donderdag 12 september Amsterdam Bedrijfsbezoek YoungCapital met een ontmoeting met co-founder Hugo de Koning. Hugo zal met name ingaan op het managen van de internationale groei van YoungCapital. Ontmoeting met het management van Booking.com. Gesprek over talent en diversiteit van deze van oorsprong Nederlandse groeibriljant. Bedrijfsbezoek aan Werkspot en ontmoeting met CEO Ronald Egas over de groei van de online marktplaats die klussers in contact brengt met particuliere opdrachtgevers. Het laatste bedrijfsbezoek van het programma op donderdag is met het management van Adyen. Adyen is één van de meest succesvolle beursbedrijven van de afgelopen jaren. Actief in een internationaal concurrerend speelveld van payment solutions. De Best of Holland wordt afgesloten met een slotdiner in Amsterdam (dicht bij het Centraal Station). Tijdens het slotdiner zullen de deelnemers hun ervaringen en inzichten van de afgelopen dagen met […]

Lees meer

Interesse om met ons samen te werken? Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities