Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Volgende Evenement

Emerce Financials26 november 2019 Amsterdam

Emerce Financials is het event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is Emerce Financials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Update in één dag jouw marketingkennis over social & digital! Op 21 november staat er weer een berg inspiratie voor je klaar tijdens Digital Marketing in 1 Day. Met keynotes Sara Dol, de 17 jarige TikTok creator met 1,6 miljoen volgers, Michael Tchong trendwatcher uit Amerika en Ev Liu, CEO Straw by Straw, over haar strijdt tegen plastic rietjes. Leer van aansprekende merken als VanMoof, Omron, Rabobank, Weleda, Exact en TOTO, speciale B2B sessies, workshops en stand-up sessies tijdens de lunch. Iedere bezoeker ontvangt gratis een exemplaar van het nieuwste boek ‘Digital Marketing Pinball’ van Daniël Markus! Benieuwd naar dit evenement? Neem contact op met Francine.

Lees meer

Emerce Financials is het event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is Emerce Financials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Lees meer

Emerce Engage gaat over de beste strategieën voor organisaties die hun klanten willen vinden en binden. Sales, service en loyalty via e-mail, social en web. Maar ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens...

Lees meer

Technologie verandert en biedt nieuwe kansen. Een bedrijf is niet langer degene die leidt, maar de klant. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Hoe stel je het juiste team samen om dit te bereiken? De Emerce Update Digital teams schept in één dag overzicht in digitale transformatie...

Lees meer

Op dinsdag 3 december a.s. vindt de derde editie van de Intervisie Online Directors plaats. Met een groep van ongeveer 15/20 Online Directors bespreken we een aantal topics, zoals: Voice heeft de toekomst, maar is momenteel nog de nokia 3310 van 10 jaar geleden. Hoe gaat dit zich ontwikkelen?  Wat merkt de gebruiker nu van personalisatie en het gebruik van data? Door machine learning kunnen we mensen steeds beter personaliseren, maar hoe richt je hier je organisatie op in?  Welke mensen heb je in de toekomst nodig, waar zitten die nu, hoe behoud je die en wat source je in of uit?  We sparren over de ontwikkelingen en delen learnings. Het format is een round table setting in wat kleinere groepen.  Programma 08.30-08:45 uur: inloop & koffie 08:45-10:30 uur: Roundtable sessie 1 10:30-10:45 uur: pauze 10:45-11:50 uur: roundtable sessie 2 11:50-12:00 uur: evaluatie & afsluiting Aanwezigen We hebben al een aantal aanmeldingen van Directors Online van o.a. TakeAway, Noordhoff, Body&Fit, Albert Heijn & KPN. Ben je geïnteresseerd en wil je hierbij zijn? Neem contact op met Corwin.

Lees meer

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Bij ons, en hopelijk ook bij jou, staat The Floor is Yours ook op de agenda deze maand. Tijdens deze editie geven we het podium aan 10 mensen met een goed idee, product, dienst of startup. Zij mogen hun verhaal komen pitchen voor een jury en het publiek van die avond. Zie de promotie video en de informatie hieronder en wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!   Jury Het is geen wedstrijd zonder een jury, dus ook dit jaar hebben we een fijne jury uitgenodigd die de alles weet over innovatie, digital & natuurlijk pitches. De jury bestaat dit jaar uit: Saskia Wagenmakers – Newpeople Boudewijn de Jong – Pünktlich Erik van der Kooij – XS4ALL Doe jij ook mee? Stuur ons het idee van je pitch in maximaal een halve A4 tekst (kortom: een management summary van je pitch, beeldmateriaal niet meegerekend), waarin je vertelt: Wat je wilt pitchen Waarom dat interessant is voor het publiek van Online Tuesday (een mooie mix tussen creatieven en marketeers met een passie voor online marketing) Waarom jij op het podium móet staan De inschrijving opent vandaag, 25 oktober, en ja kan je inschrijven door alle informatie te mailen naar loes.kleijngeld@newpeople.nl. Selectie Uit alle inzendingen zal het bestuur van Online Tuesday de 10 beste ideeën kiezen; zij krijgen de ruimte om op 10 december het podium te betreden en het publiek in te pakken. Deze selectie wordt bekendgemaakt op dinsdag 3 december. Inschrijving publiek De inschrijving voor publiek opent vandaag. Er zijn 250 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven doe je via deze link naar de Eventbrite! Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt. Locatie Let op: OT#94 is bij De Nieuwe Liefde op de Da Costakade 102. Partners and sponsors Online Tuesday is een maandelijks over online marketing, georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Punktlich, gesponsord door  Affiliate Summit and EDM Digital Solutions. Privacy Tijdens het event worden er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Online Tuesday en haar partners.

Lees meer

Wat is er beter dan varen door de Amsterdamse grachten met een groep interessante vakgenoten? Niets! Daarom dat ook dit jaar Newpeople de interim boottocht door de Amsterdamse grachten organiseert. Op donderdag 12 december vieren we de milestones binnen het Interim Solutions Team en maken onze nieuwe collega’s Daniel, Sebastiaan en Jeroen graag kennis met je! Het programma van de middag ziet er zo uit: Programma 16.30 uur: inloop Pont 13 (Haparandadam 50) 17.00 uur: varen met hapje & drankje 19.30 uur: aankomst Pont 13 19.45 uur: borrel Newpeople Dit evenement is invite only. Mocht je geen uitnodiging ontvangen hebben, maar toch graag aanwezig zijn; neem dan hieronder contact op met Michiel.

Lees meer

Interesse om met ons samen te werken? Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities
Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug