Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Volgende Evenement

Emerce Update #4: YouTube19 september 2019 Amsterdam

Deze Emerce Update gaat over het grootste online videoplatform ter wereld: Youtube. Een platform dat met meer dan 1 miljard gebruikers de grootste zoekmachine is na Google. En logisch want gebruikers zijn dagelijks goed voor meer dan 1 miljard uur aan videoconsumptie. Het valt dan ook niet te ontkennen dat YouTube onmisbaar is in je marketingstrategie. Want waar video het wint van blogs wint YouTube het van tv. Toch worstelen merken vaak nog met de vraag hoe YouTube effectief ingezet kan worden. Tijdens deze Emerce Update worden daarom vragen behandeld zoals: Hoe haal je als merk het meeste uit de mogelijkheden van het platform? & Hoe benut je de conversiemachine optimaal? Zijn dit de vragen waarop jij het antwoord wel zou kunnen gebruiken? Duik in één dag in de strategie en best practices van YouTube met de uitdagende Emerce Update #4: Youtube.

Lees meer

Het is tijd voor een nieuw event! Zoals bekend verbindt Newpeople mensen met elkaar op verschillende manieren, en zo ook graag inhoudelijk. We organiseren op vrijdag 4 oktober a.s. de eerste editie van de Supply Chain Intervisie (invitation only)...

Lees meer

This event is an exclusive Hackathon at the location of our partner, one of the best clients in our portfolio. We will reveal later on who this partner is, but we can already tell you it is a global e-Comm player. It takes place at their office, at a central location in city center of Amsterdam. Four multidisciplinary teams will compete with each other and solve a case. The winning team earns a great price: tickets to the Websummit in Lisbon. Furthermore, this event is a huge opportunity to network with attendees and the client and challenge yourself simultaneously.

Lees meer

DE dag voor de leiders in online retail van het jaar. Een evenement dat is gemaakt om retailers te helpen met de online groei door hen kennis bij te brengen over innovatieve technologieën, merchandising trends en relevante best practices. Onderscheidend aan Emerce Retail Europe zijn de exclusieve gastenlijst, de waardevolle netwerkmogelijkheden en de interactieve opzet.

Lees meer

Due to the increasing demand from our B2B network for an event to network and learn, plus due to the continued success and demand for Emerce’s B2B Online in the Netherlands, a new edition of B2B Digital Europe is a fact!

Lees meer

eDay: een dag waarop de voorlopers op het gebied van digitaal samen komen. Maar hoe blijf je voorop lopen? Hoe blijf je de verschillen zien tussen korte termijn trends en The Next Big Things? Hoe blijf je nummer 1? Tijdens Emerce eDay duiken we in een poel van innovatie, digital en great minds. Ontworpen vanuit het idee dat 1 dag per jaar ervoor kan zorgen dat je de komende 364 dagen voorop blijft lopen, is Emerce eDay een event dat zal inspireren en innoveren. Met vele interessante talks, relevante intervisies en goede mensen is dit een event dat je niet mag overslaan. Kom voor de kennis en blijf voor het netwerken en de gezelligheid!

Lees meer

Dare is hét Nederlandse event voor en door digital creatives met een blik op de toekomst...

Lees meer

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #10 – 18 oktober 2019 #11 – 15 november 2019 #12 – 13 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Ilse Olivier via ilse.olivier@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Lees meer

Wat zijn nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie, die de aanjagers zijn voor verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency (kostenbeheersing)? Emerce Health is innovation in cure, care & technology.

Lees meer

Op 7 november 2019 vindt voor de achtste achtereenvolgende keer de jaarlijkse Emerce update plaats rond performance based online advertising. Dé update over het succesvol inzetten van je marketingbudget om de beste conversie te bereiken...

Lees meer

Ook dit jaar wordt de Digital Transformers Awards uitgereikt. Het door o.a. Newpeople georganiseerde event vindt op donderdag 14 november 2019 voor de vijfde keer plaats. Met de uitreiking worden de grootste digitale transformers van Nederland in de schijnwerpers gezet. Vorig jaar nam Hans Böhm namens Beerwulf de award in ontvangst. Wie wordt zijn opvolger? Nomineer de nieuwe Digital Transformer hier!

Lees meer

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #11 – 15 november 2019 #12 – 13 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Ilse Olivier via ilse.olivier@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Lees meer

Emerce Financials is het event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is Emerce Financials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Lees meer

Emerce Engage gaat over de beste strategieën voor organisaties die hun klanten willen vinden en binden. Sales, service en loyalty via e-mail, social en web. Maar ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens...

Lees meer

Technologie verandert en biedt nieuwe kansen. Een bedrijf is niet langer degene die leidt, maar de klant. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Hoe stel je het juiste team samen om dit te bereiken? De Emerce Update Digital teams schept in één dag overzicht in digitale transformatie...

Lees meer

Interesse om met ons samen te werken? Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities