Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Volksbank A.I. event 6 juni 2019 's-Hertogenbosch

 

Wil jij werken aan één van de meest vooruitstrevendste producten van de Volksbank? Wil jij de kans krijgen om met hun unieke data te werken en samen met andere specialisten een creatieve opzet te maken over hoe je A.I. inzet bij de Volksbank?

Tijdens dit artificial intelligence event ga je met mede A.I. specialisten aan de slag met een actueel vraagstuk van de Volksbank. Vincent Everts zal jullie meenemen in de ontwikkelingen en trends op het gebied van artificial intelligence en data. 

De Volksbank heeft als missie om de financiële weerbaarheid van haar klanten te vergroten. De manier waarop zij Artificial Intelligence gebruiken draagt hieraan bij. Tijdens dit evenement krijg je de kans om op basis van de data van De Volksbank een A.I. model voor deze opdrachtgever te creëren. Gebruik je hiervoor een tijdreeksmodel, een classificatiemodel, een combinatie van beide of iets totaal anders?

Moge de beste winnen… 

Geïnteresseerd in het A.I. event? Mail naar willemijn.bom@newpeople.nl!

Let's talk! Contact

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug