Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

The Social Conference 21 maart 2019 Amsterdam

Op donderdag 21 Maart 2019 vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam Emerce The Social Conference plaats. Dit event, TSC19, focust zich op de social media strategie van grotere organisaties en het toepassen van social in business, commerce, sales, service en reputatie management.

Tijdens dit event zijn belangrijke thema’s voice of social, de voors en tegens van social influencers, de disruptie die sociale netwerken kunnen veroorzaken, de rol van video en andere social innovaties en hoe om te gaan met fake news. Een grote variatie van onderwerpen dus, met ruimte voor eprivacy, social startups en nog veel meer.

Door wie en voor wie?

The Social Conference is het perfecte evenement voor managers in communicatie, pr, marketing en customer services die meer willen weten en up to date willen blijven over werkende strategieën- en cases rond social media

De eerste sprekers zijn inmiddels ook al bekend en bestaan uit Martine van der Lee (KLM), Daan Gönning (Rabobank) en Sanneke Boesveldt (VICE Benelux). De andere sprekers vind je hier.

Wij kijken ernaar uit jou daar te zien!

Let's talk! Contact

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug