Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Emerce Digital Marketing Live! 27 juni 2019 Amsterdam

Het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactive media. Ook deze achtste editie vindt plaats in een dynamische setting met doorlopende sessies, pitches, interviews, marketing-tech demo’s, startups, paneldiscussies, workshops en round tables voor meer dan 2.000 media, marketing en advertising professionals.

Sprekers van onder andere Schiphol Group, KLM, Cluse, The Avocado Show en de Anne Frank Stichting spreken over de laatste trends en ontwikkelingen in social media strategie, voice, customer experience, viral marketing en virtual reality.

Inhoudelijk programma
In totaal staan er meer dan 180 sprekers on-stage en zijn er cases van de genomineerden voor de Dutch Interactive Awards 2019: the best in interactive marketing! Bekijk het programma hier.

Enkele thema’s die tijdens deze dag aan bod komen:
– Voice marketing
– Influencer marketing
– Social media
– Data strategie
– Online video
– Growth hacking
– Virtual Reality

Roundtables

Een uniek concept met meer dan 30 sessies ieder uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een selecte groep te leren en discussiëren over een bepaald onderwerp.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Bekijk het roundtable programma
  • Zorg dat je op tijd bent voor de sessie van jouw keuze
  • Schuif aan bij jouw tafel en ga in gesprek met experts uit het vakgebied

De locatie van E-commerce Live! 2019 is de Beurs van Berlage. Het is een van de meest indrukwekkende monumenten in Amsterdam en een bijzondere ontmoetingsplaats. Newpeople is hier aanwezig met round table sessies en voor een praatje. Ook bieden wij geselecteerde connecties een gratis ticket. Kom jij ook?

Let's talk! Contact Lorraine KoevoetsDirector Brand & Marketing

Ik ben opdrachtgever, bel me terugIk ben werknemer, bel me terug