Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Welkom bij Newpeople

Newpeople beïnvloedt sinds 2006 de wereld van (Digital) Marketing, Transformatie en Leiderschap.


Newpeople heeft sinds 2006 een voortrekkersrol in de markt van digitale marketing, transformatie en leiderschap. We helpen organisaties die willen inspelen op de ontwikkelingen in de digitale wereld en we onderscheiden ons door te werken in communities, die ons in staat stellen thought leader te zijn en te blijven in de verschillende domeinen van ons vakgebied. We organiseren toonaangevende evenementen zoals brainstormsessies, kennishubs, rondetafelgesprekken en events als Online Tuesday, Newpeople VIP Travel en de Digital Transformers Awards.

Vanuit deze verbindende positie inspireren en helpen we bedrijven door ze te voorzien van nieuwe werknemers. Als een ‘open boek’ bedrijf, leveren we WOW door onszelf constant uit te dagen om te blijven groeien en respectvol te zijn, want uiteindelijk zijn het de langetermijnrelaties die het meest waardevol zijn.


Onze services

Newpeople helpt bedrijven in alle belangrijke sectoren om zich aan te passen aan het digitale tijdperk. We gidsen bedrijven bij het opzetten van afdelingen, het vormen van internationale teams en het vervullen van vacatures op het gebied van digitale marketing en transformatie. Van professionals tot leidinggevenden en bestuurders: op alle niveaus helpen wij bij het werven van geschikte kandidaten. Onze aanpak is gebaseerd op onze ruime ervaring: het samenstellen van leiderschapsteams in het digitale landschap is iets wat we al voor honderden bedrijven hebben gedaan. Wij bieden klanten de volgende vier oplossingen.

Newpeople quickly becomes part of the team, working hard to understand your ever-changing needs and to draw on the right talent from their extended network

Sarah Hughes | Senior Director Business Development - WISH

Ontmoet het Newpeople Team

Neem contact op via hello@newpeople.nl of bel +31 (0)20 570 20 30