Welkom bijThe House of Newpeople. Voor de beste website-ervaring vragen wij je vriendelijk om jouw naam en voorkeuren in te vullen.

Type bezoeker:
Opslaan / Sluiten
Reset alle cookie gegevens

Houd me op de hoogte van al het Newpeople nieuws

Welkom bij Newpeople

Newpeople is sinds 2006 influencer in de wereld van (Digital) Marketing, Transformatie en Leadership.


We helpen ambitieuze organisaties zich aan te passen aan de ‘new now’ in een steeds verder digitaliserende wereld en zijn thought leader binnen onze communities: data/crm, e-commerce, digital development, online marketing en multichannel marketing. We organiseren verschillende gave events zoals Online Tuesday, Newpeople VIP Travel, de Digital Transformers Awards en inhoudelijke kennishubs.

Vanuit deze verbindende positie bouwen we langetermijnrelaties en helpen we corporates en scale-ups door ze te connecten met de beste en meest inspirerende digitale professionals, managers, directors en executives. We dagen onszelf en elkaar constant uit om te blijven groeien en streven daarbij naar ‘the WOW experience’. 

Wat we doen

Als influencer in de wereld van (Digital) Marketing, Transformatie en Leadership adviseert en inspireert Newpeople corporates en scale-ups bij het opzetten en uitbouwen van (internationale) digitale teams en het vervullen van vacatures op het gebied van data/crm, e-commerce, digital development, online marketing en multichannel marketing.  Op alle niveaus helpen wij bij maken van de juiste match: van professionals tot managers, directors en executives.

Newpeople quickly becomes part of the team, working hard to understand your ever-changing needs and to draw on the right talent from their extended network

Sarah Hughes | Senior Director Business Development - WISH

Ontmoet het Newpeople Team

Neem contact op via hello@newpeople.nl of bel +31 (0)20 570 20 30