Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Meet the Newpeople – Gabriëlle

feature

Gabriëlle, de data mama van Newpeople. De absolute diva in een poel van data analisten. Maar wat doet ze nou eigenlijk precies?

“Bij Newpeople ben ik verantwoordelijk voor het Data en CRM domein. Dat houdt in dat ik werk met ontzettend slimme, analytische kandidaten. Kandidaten die soms ook een tikkeltje introvert zijn, waardoor de uitdaging erin zit om ze niet enkel te enthousiasmeren over de rol, maar hen ook te helpen om dit gevoel over te brengen gedurende het proces. 

Daarbij zitten veel organisaties in een data transformatie waardoor er een grote vraag is naar facts & figures. Het is alleen nog niet altijd duidelijk hoe dit het beste ingezet kan worden. Daar kan ik bij helpen. Het zorgt voor leuke, uitdagende gesprekken met opdrachtgevers en maakt mij echt een consultant. Door mijn kennis van de kandidaten en de markt kan ik een adviserende rol innemen over wat realistisch en haalbaar is. Laat dat nou mijn favoriete rol zijn.”

Volgens haar collega’s is Gabriëlle … 

… In staat om 1000 ballen tegelijkertijd hoog te houden
… Passievol
… Analytisch
… Gevoelspersoon
… Powervrouw
… Supermama
… Giechelen
… Rosé
… Diva

En vraag die ook kan worden omgedraaid. Want hoe ervaart deze giechelende powervrouw Newpeople?

“Ik ervaar Newpeople als een leuke, energieke organisatie. Je krijgt veel vrijheid en tegelijkertijd wordt er veel van je gevraagd. De gezamenlijke start en afsluiting van de week, met zowel de complimenten als de feedback, vind ik heel fijn. Het zorgt ervoor dat je samen op één lijn ligt en op de hoogte bent van elkaars werkzaamheden. Maar belangrijker nog; het zorgt ervoor dat we als organisatie als team werken en elkaar waar nodig ondersteunen. Dat zou ik dan ook een goede toevoeging vinden; een groter Data team!”

“Bij Newpeople wordt je vaak met jezelf geconfronteerd en dat is ontzettend leerzaam.”

 

Leuk zo’n schema, maar wat houdt dit in?

Process management
Dit is gelijk een belangrijk onderdeel van mijn week; het proces management. Wekelijks plan ik vaste momenten in waarop ik met opdrachtgevers bel over de lopende opdrachten. Zie deze gesprekken als een update moment om te zorgen dat de samenwerking goed en soepel verloopt. Super leerzaam.

Lunch met een geplaatste kandidaat
Op dinsdag heb ik een lunch gepland met een geplaatste kandidaat. Want wat is er leuker dan het vieren van een nieuwe baan met een lekker lunch?! 

Een dag gevuld met afspraken met opdrachtgevers
Op donderdag ben ik veelal de gehele dag op pad. Vandaag neem ik mijn nieuwe Data collega Daniel mee. Samen bezoeken we verschillende opdrachtgevers. Externe afspraken die er altijd anders uitzien, zo is het soms om opdrachten op te halen, voor inhoudelijke events of simpelweg om kennis te maken.

Data stand-up
Voordat we de rosé erbij pakken tijdens de vrijdagmiddagborrel sluit ik de week af met mijn team. We bespreken onze processen, vragen elkaar om hulp en zorgen dat we up to date zijn. 

Word jij onze nieuwe collega? Kijk bij “Werken bij Newpeople” voor de vacatures!

Let's talk! Contact Lorraine Koevoets

Director Brand & Marketing
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.