Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Vacature werkstudent Data Recruitment

feature

Ben jij proactief en op zoek naar een afwisselende bijbaan als werkstudent Data Recruitment waar je veel kan leren over recruitment en HR? Ben je daarnaast een go-getter en niet op je mondje gevallen? Dan is Newpeople op zoek naar jou!

Wie we zijn

Newpeople is een recruitment-, interim management en executive search bureau gevestigd in de Amsterdamse Houthavens. We mogen ons met trots marktleider noemen als het gaat om het werven van online marketing, e-commerce, multichannel, international en CRM & data professionals, managers, directors en executives, vast en interim.

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd en staat in het teken van Grow, Respect & Be Humble en Deliver Wow. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam.

Wat houdt de functie van werkstudent Data Recruitment in?

Wat maakt jouw bijbaan uniek? Om meerdere redenen: je levert een bijdrage aan het recruitmentproces en komt in een leuk en gezellig team terecht van wie je veel kan leren. Als werkstudent ben je als “spin in het web” overal bij betrokken.

Samenvattend ben je verantwoordelijk voor:

 • Het dagelijks ondersteunen bij recruitment activiteiten: je ondersteunt je team op alle vlakken in het recruitmentproces
 • Je bouwt de beste data communitie van Nederland door te searchen naar geschikte kandidaten uit eigen database en via LinkedIn
 • Het optimaliseren van de database (je focus tijdens de eerste periode) door kandidaatgegevens up to date te houden en contactmomenten vast te leggen
 • Je zet je eerste stappen in het contact met kandidaten d.m.v. potentieel geschikte kandidaten uit eigen database en LinkedIn te benaderen
 • Het fungeren als ‘vliegende keep’ op kantoor; jij ziet waar hulp nodig is en springt dan direct bij!


Het REMeiland

Wat verwachten we van jou als werkstudent Data Recruitment?

Je voldoet aan het volgende profiel:

 • HBO/WO student en je bent tussen de 2 en 4 dagen per week beschikbaar
 • Je hebt affiniteit met recruitment
 • Je weet kandidaten met de juiste toon te benaderen en te enthousiasmeren
 • Je bent ondernemend, collegiaal, leergierig en nieuwsgierig
 • Natuurlijke drive om te ontwikkelen en persoonlijke doelen te bereiken
 • Interesse in het data domein is een pré

Enthousiast?

Aantal uur per week: 16 – 24 uur
Opleiding: HBO / WO
Ervaring: Commercie of HRM is een pré

Heb je interesse om als werkstudent Data Recruitment bij ons aan de slag te gaan? Stuur je CV en motivatie t.a.v. Werner Spronk naar werner.spronk@newpeople.nl. Kijk ondertussen voor op onze life@newpeople pagina om te zien waar jij terecht komt!

Let's talk! Contact Werner SpronkCel Lead Digital Development & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.